Myllärin by Helsinki Mills

Granolakeksit

Granola maistuu kekseissäkin.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
1 h
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
1 h 15 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

8

keksiä

2 dl Myllärin Granolaa
2 rkl sokeria
1 tl leivinjauhetta
2 tl vanilliinisokeria
50 g laktoositonta voita
1 kpl kananmuna
½ dl karpaloita kuivattuna

Ohjeet

  1. Sekoita granola, vehnäjauhot, sokeri, leivinjauhe sekä vaniljasokeri keskenään.

  2. Sulata voi ja lisää voisula joukkoon.

  3. Riko keksitaikinan joukkoon vielä kananmuna ja kuivatut karpalot. Sekoita taikina tasaiseksi. Laita jääkaappiin tekeytymään vähintään puoleksi tunniksi.

  4. Pyörittele keksitaikinasta kahdeksan saman kokoista palloa ja nosta ne uunipellille leivinpaperin päälle. Voit hieman painaa palloja tasaiseksi ennen paistoa. Paista keksejä 200 asteessa noin kahdeksan minuutin ajan.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
6,2 g
Proteiini
7,6 g
Energia
400,3 kcal
Hiilihydraatit
40,3 g
Rasva
22,1 g
Tyydyttynyt rasva
11,2 g
Suola
1,1 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Rocky Road
1 h 15 min L, M

Rocky Road

Myllärin Mannalastut
20 min L

Myllärin Mannalastut

Myllärin Kauraiset Myslipatukat
2 h 15 min L, GL, K

Myllärin Kauraiset Myslipatukat

Gluteeniton Brownies
40 min L

Gluteeniton Brownies