Myllärin by Helsinki Mills

Gluteenittomat Wilhelmiinakeksit

Gluteenitonta herkkua Myllärin tuotteilla. Leipaise kerralla isompi taikina ja säilä raakana pakkaseen. 

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
1 h
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
1 h 15 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton
VG
Kasvisruoka

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

20

keksiä

200 g voita
2 kpl kananmunan keltuaista
2 dl sokeria
2 rkl siirappia
1 rkl ruokasoodaa
2 tl vanilliinisokeria
1 tl kanelia

Ohjeet

  1. Sekoita kaurajauhot, vanilliinisokeri, ruokasooda ja kaneli. Vaahdota toisessa kulhossa voi, keltuainem, sokeri ja siirappi.

  2. Muotoile taikinasta pallo, kelmuta pallo ja laita jääkaappiin vähintään puoleksi tunniksi.

  3. Muotoile taikinasta leivinpaperoidulle uunipellille tankoja. Paista 175 C asteisessa uunissa 12-15 minuuttia. Leikkaa veitsellä kekseiksi heti paistamisen jälkeen, kun taikina on vielä kuumaa.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
4,2 g
Proteiini
6,6 g
Energia
451,7 kcal
Hiilihydraatit
50,4 g
Rasva
24,1 g
Tyydyttynyt rasva
13,7 g
Suola
1,5 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton Brownies
40 min L

Gluteeniton Brownies

Granolakeksit
1 h 15 min L, VG

Granolakeksit

Rocky Road
1 h 15 min L, M

Rocky Road

Myllärin Mannalastut
20 min L

Myllärin Mannalastut