Ainesosat
Ainesosat
kpl
keksiä
Ohjeet
Lämmitä uuni 200 asteeseen.
Sekoita yhteen kuivat aineet: Myllärin Gluteeniton Vaalea Jauhoseos, Myllärin Gluteeniton Marjaisa Granola, jauhettu kardemumma, leivinjauhe, ruokasooda ja suola.
Vatkaa toisessa kulhossa sokerit ja voi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon myös kananmuna.
Lisää kuivat aineet sokeri-voi-kananmunavaahtoon ja vaivaa taikina kauhalla ja käsin tasaiseksi. Sekoita lopuksi joukkoon valkosuklaapalat sekä kuivatut karpalot.
Muotoile taikinasta n. 15 palloa ja painele ne kevyesti leivinpaperille keksin muotoon. Yhdelle leivinpaperille mahtuu hyvin 9 keksiä.
Paista yksi pellillinen kerrallaan 8-9 minuuttia tai kunnes keksit ovat kullanruskeita. Keksit ovat pehmeitä ja helposti murenevia suoraan uunista, joten anna niiden jäähtyä kunnolla ennen tarjoilua.
Säilytä keksejä jääkaapissa.