Myllärin by Helsinki Mills

Gluteenittomat Suklaahippukeksit

Ei mene vikaan tällä reseptillä. Voit vaihdella tummaa suklaata maito- tai jopa valkoiseen suklaaseen.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
20 min
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
40 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton
VG
Kasvisruoka

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

10

keksiä

150 g voita
3 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
2 kpl kananmunaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
1 tl suolaa
150 g tummaa suklaata rouhittuna

Ohjeet

  1. Sulata voi kattilassa.

  2. Lisää voin joukkoon sokeri ja vaniljasokeri.

  3. Lisää jäähtyneeseen voi-sokeriseokseen kananmunat yksitellen koko ajan sekoittaen.

  4. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Sekoita jauhoseos taikinaan muutamassa erässä.

  5. Varmista, että taikina on huoneenlämpöistä. Lisää suklaarouhe joukkoon. Sekoita tasaiseksi.

  6. Nostele kahden lusikan avulla taikinasta palloja leivinpaperin päälle uunipellille. Keksit leviävät hiukan, joten jätä väliä pallojen väliin.

  7. Paista 200 asteessa 8-10 minuuttia. Älä paista koviksi. Keksin kuuluu jäädä hieman raa`aksi.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,5 g
Proteiini
4,0 g
Energia
422,0 kcal
Hiilihydraatit
57,8 g
Rasva
19,0 g
Tyydyttynyt rasva
11,1 g
Suola
1,5 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteenittomat valkosuklaa-karpalokeksit
30 min L, GL

Gluteenittomat valkosuklaa-karpalokeksit

Gluteenittomat Wilhelmiinakeksit
1 h 15 min L, GL, VG

Gluteenittomat Wilhelmiinakeksit

Gluteeniton Brownies
40 min L

Gluteeniton Brownies

Granolakeksit
1 h 15 min L, VG

Granolakeksit