Myllärin by Helsinki Mills

Gluteenittomat Mokkapalat

Herkkuja kahvin kera vaikkapa kahvin kera.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
1 h
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
1 h 30 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton
VG
Kasvisruoka

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ladataan...

Ainesosat

1

pellillinen

Pohja

5 kpl kananmunaa
3 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
1 dl kaakaojauhetta
1 dl kevytmaitoa
100 laktoositonta voita sulatettuna

Täyte

6 dl tomusokeria
50 laktoositonta voita
150 g tummaa suklaata
½ dl kahvia

Ohjeet

  1. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, maito ja sulatettu voi tai margariini.

  2. Sekoita taikina tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille paista keskiritilätasolla 225-asteessa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on kiinteä.

  3. Valmista kuorrute. Mittaa tomusokeri kulhoon. Sekoita hyvin ja lisää kahvi,

  4. Sulata vesihauteessa tumma suklaa ja voi. Kaada tomusokeri-kahviseoksen joukkoon. Sekoita tasaiseksi.

  5. Levitä kuorrute jäähtyneen pohjan päälle.

  6. Voit koristella kuivatuilla marjoilla, strösseleillä tai marengeilla mokkapalasi.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,7 g
Proteiini
4,3 g
Energia
212,7 kcal
Hiilihydraatit
59,3 g
Rasva
5,6 g
Tyydyttynyt rasva
2,4 g
Suola
0,3 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteenittomat suklaaleivokset
1 h 20 min L, GL

Gluteenittomat suklaaleivokset

Gluteeniton Unelmakakku eli Suklaakakku vadelmavaahdolla
3 h 10 min

Gluteeniton Unelmakakku eli Suklaakakku vadelmavaahdolla

Gluteeniton Porkkanakakku
1 h L, GL, VG

Gluteeniton Porkkanakakku

Myllärin Myslimuffinssit
40 min L, VG

Myllärin Myslimuffinssit