Myllärin by Helsinki Mills

Gluteeniton vispipuuro

Vispipuuro syntyy näppärästi gluteenittomana mannan sijasta kauraleseistä.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
2 h
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
2 h 20 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton
VG
Kasvisruoka
M
Maidoton
K
Kananmunaton
V
Vegaani

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

1

annos

5 dl vettä
3 dl puolukoita
½ dl sokeria
½ tl suolaa

Ohjeet

  1. Mittaa vesi, puolukat, sokeri ja suola kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää joukkoon Myllärin Gluteenittomat Kauraleseet. Keitä 10 minuuttia miedolla lämmöllä välillä sekoittaen.

  2. Jäähdytä puuro kylmäksi. Vispaa puuro kuohkeaksi.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,7 g
Proteiini
1,5 g
Energia
62,6 kcal
Hiilihydraatit
11,1 g
Rasva
0,7 g
Tyydyttynyt rasva
0,1 g
Suola
0,4 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteenittomat Kaurasämpylät
55 min L, GL, VG, M, K, V

Gluteenittomat Kaurasämpylät

Myllärin Mannalastut
20 min L

Myllärin Mannalastut

Rapeat lettukorit, siirappirahkaa ja granolaa
3 h 15 min L, VG

Rapeat lettukorit, siirappirahkaa ja granolaa

Gluteenittomat letut
30 min L, GL, VG, M

Gluteenittomat letut