Myllärin by Helsinki Mills

Gluteeniton vispipuuro

Vispipuuro syntyy näppärästi gluteenittomana mannan sijasta kauraleseistä.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
2 h
Aktiivinen
20 min
Yhteensä
2 h 20 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
GL
Gluteeniton
VG
Kasvisruoka
M
Maidoton
K
Kananmunaton
V
Vegaani

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

1

annos

5 dl vettä
3 dl puolukoita
½ dl sokeria
½ tl suolaa

Ohjeet

  1. Mittaa vesi, puolukat, sokeri ja suola kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää joukkoon Myllärin Gluteenittomat Kauraleseet. Keitä 10 minuuttia miedolla lämmöllä välillä sekoittaen.

  2. Jäähdytä puuro kylmäksi. Vispaa puuro kuohkeaksi.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,7 g
Proteiini
1,5 g
Energia
62,6 kcal
Hiilihydraatit
11,1 g
Rasva
0,7 g
Tyydyttynyt rasva
0,1 g
Suola
0,4 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Sitruunainen tofu-kasviskeitto kauralla
30 min GL, V

Sitruunainen tofu-kasviskeitto kauralla

Kauralla täytetyt kesäkurpitsat
1 h VG

Kauralla täytetyt kesäkurpitsat

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)

Gluteenittomat valkosuklaa-karpalokeksit
30 min L, GL

Gluteenittomat valkosuklaa-karpalokeksit