Myllärin by Helsinki Mills

Gluteeniton Valkosuklaa Blondies

Tämä gluteeniton suussa sulava leivonnainen maistuu Pääsiäisen juhlaherkkuna. Nauti blondies uunista suoraan mehevänä tai ihanan sitkeinä jääkaappikylminä paloina.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
30 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
45 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

GL
Gluteeniton
VG
Kasvisruoka

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

1

pellillinen

150 g voita
2 dl fariinisokeria
1 dl sokeria
2 kpl kananmunaa
½ suolaa
⅓ tl ruokasoodaa
150 valkosuklaata (hippuja)

Ohjeet

  1. Lämmitä uuni 175 asteeseen ja vuoraa n.20 x 20 cm vuoka leivinpaperilla.

  2. Sulata voi ja sekoita joukkoon sokerit, niin että ne liukenevat. Vatkaa munat vaahdoksi. Lisää voi-sokeriseos vaahdotettujen munien joukkoon samalla kevyesti vatkaten.

  3. Lisää jauhoseos, suola ja ruokasooda käsin taikinaa sekoittaen. Sekoita lopuksi joukkoon suklaahiput.

  4. Kaada taikina vuokaan, tasoita ja kopistele ilmakuplat pois. Paista blondies uunin keskiosassa n. 30 minuuttia tai kunnes se on kullanruskea.

  5. Anna jäähtyä vuoassa ennen paloiksi leikkaamista.

Ostoslistalle

Vinkit

Blondies maistuu herkulliselta tuoreena ja jääkaappikylmänä.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
0,7 g
Proteiini
3,9 g
Energia
411,9 kcal
Hiilihydraatit
55,8 g
Rasva
19,1 g
Tyydyttynyt rasva
11,7 g
Suola
0,2 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton Tuuloman Torttu
50 min L, GL

Gluteeniton Tuuloman Torttu

Kakkupohja täytekakkuun
55 min

Kakkupohja täytekakkuun

Kaura-Omenapaistos
45 min L, VG, K

Kaura-Omenapaistos

Gluteeniton banaani-kookoskakku
1 h 20 min L, GL

Gluteeniton banaani-kookoskakku