Helppo ja maukas gluteeniton leipä valmistuu ilman hiivaa ja kohottamista Myllärin Gluteenittomista Kaurasämpyläjauhoista. Makua leivälle tuovat pähkinät ja Myllärin Gluteeniton Tropical Mysli.
Jos haluat pähkinättömän leivän, korvaa pähkinät lisäämällä taikinaan vielä yksi desi Myllärin Gluteenitonta Tropical Mysliä.
Ainesosat
Ainesosat
leipä
Ohjeet
Lämmitä uuni 200 asteeseen.
Pilko pähkinät pieneksi. Sekoita pilkotut pähkinät, jauhot, mysli, suola sekä ruokasooda.
Lisää joukkoon piimä ja vaivaa taikina tasaiseksi.
Muotoile taikina leivinpaperilla vuoratun uunipellin päällä leivän muotoiseksi ja viillä ristiviillot leivän päälle.
Paista leipää uunin toiseksi alimmalla tasolla 30-40 minuuttia, kunnes leipä näyttää kypsältä ja leivän pohjasta kuuluu koputtaessa kumea ääni.