Myllärin by Helsinki Mills

Gluteeniton kauralesepuuro

Pehmeä gluteeniton lesepuuro Myllärin kauraleseellä!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
10 min
Aktiivinen
5 min
Yhteensä
15 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

GL
Gluteeniton
VG
Kasvisruoka
K
Kananmunaton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

4

annosta

5 dl vettä
5 dl maitoa
2 ½ dl Myllärin Gluteenittomia Kauraleseitä
½ tl suolaa

Ohjeet

  1. Kiehauta maito-vesiseos. Lisää joukkoon kauraleseet ja keitä noin 10 minuuttia pienellä lämmöllä välillä sekoittaen. Anna hautua hetki kannen alla. Mausta halutessasi suolalla. Nauti sellaisenaan tai esimerkiksi marjojen ja hillon kanssa.

Vinkit

Voit tehdä puuron myös pelkästään veteen tai vesi-kasvimaito seokseen.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,1 g
Proteiini
2,8 g
Energia
49,8 kcal
Hiilihydraatit
6,1 g
Rasva
1,3 g
Tyydyttynyt rasva
0,6 g
Suola
0,3 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Kaurapuuro Isoista hiutaleista
K, VG

Kaurapuuro Isoista hiutaleista

Kaurajyväpuuro
1 h 45 min L, GL, VG, K

Kaurajyväpuuro

Mestarin Puuro
15 min L, VG, M, K, V

Mestarin Puuro

Sämpylät Mestarin Myslistä
1 h 30 min L, VG, M, K, V

Sämpylät Mestarin Myslistä