Myllärin by Helsinki Mills

Gluteeniton Brownies

Klassikkoleivonnainen brownies onnistuu upeasti gluteenittomana Myllärin Gluteenittomalla Vaalealla Jauhoseoksella. 

Tämä herkku on nopea tehdä ja maistuu kaikille suklaisten leivonnaisten ystäville!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
25 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
40 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

16

palaa

½ dl kaakaojauhetta
½ tl ruokasoodaa
½ tl suolaa
125 g laktoositonta voita
50 g tummaa suklaata
1 ½ dl sokeria
1 dl fariinisokeria
2 kpl kananmunaa

Ohjeet

  1. Lämmitä uuni 180 asteeseen ja vuoraa n. 22 x 22 cm vuoka leivinpaperilla.

  2. Sekoita yhteen kuivat aineet: Myllärin Gluteeniton Vaalea Jauhoseos, kaakaojauhe, ruokasooda ja suola.

  3. Sulata voi kattilassa tai kulhossa mikroaaltouunissa. Sekoita kuumaan voihin suklaapalat, kunnes ne ovat täysin sekoittuneet.

  4. Kaada voi-suklaaseos kulhoon ja vispilöi joukkoon sokerit ja munat.

  5. Lisää lopuksi joukkoon kuivat aineet ja sekoita käännellen, kunnes taikina on tasaista.

  6. Kaada taikina vuokaan ja paista uunin keskitasolla 25 minuuttia.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,8 g
Proteiini
4,3 g
Energia
407,9 kcal
Hiilihydraatit
49,5 g
Rasva
21,1 g
Tyydyttynyt rasva
12,5 g
Suola
1,0 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Rocky Road
1 h 15 min L, M

Rocky Road

Myllärin Kauraiset Myslipatukat
2 h 15 min L, GL, K

Myllärin Kauraiset Myslipatukat

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)

Gluteenittomat Toscapullat
1 h 10 min L

Gluteenittomat Toscapullat