Myllärin by Helsinki Mills

Banoffee "split"

Pehmeää banaanimoussea ja herkullisen rapeaa mysliä!

Tee kulhoihin tai lautaselle ja koristele!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
30 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
45 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
K
Kananmunaton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ladataan...

Ainesosat

1


Banaanimousse

400 g banaani kuorittuna ja pilkottuna
2 dl sokeria
50 g laktoositonta voita
3 dl maitoa
2 dl vispikermaa

Banoffee "Split"

banaanimoussea
banaani
kultaisia sokerihelmiä
suklaalehtiä
vaahtokarkkeja

Ohjeet

  1. Valmista ensin banaanimousse. Karamellisoi sokeri kattilassa. Lisää voi kattilaan ja sekoita tasaiseksi. Lisää banaanit kattilaan ja pyörittele minuutti. Lisää maito. Hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.

  2. Soseuta banaani-karamelliseos pyreeksi. Anna jäähtyä. Vaahdota vispikerma ja nostele kerma banaanipyreen joukkoon.

  3. Kasaa banoffee “split” annoskulhoihin tai -lautasiin. Laita pohjalle banaanimoussea, seuraavaksi tuoretta banaania paksuina siivuina ja päälle Myllärin Sporttimysliä.

  4. Koristele annos sokerihelmillä, suklaalehdillä ja vaahtokarkeilla.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
0,6 g
Proteiini
1,5 g
Energia
182,6 kcal
Hiilihydraatit
23,6 g
Rasva
9,0 g
Tyydyttynyt rasva
5,9 g
Suola
0,1 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton Brownies
40 min L

Gluteeniton Brownies

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)

Gluteenittomat Toscapullat
1 h 10 min L

Gluteenittomat Toscapullat

Gluteeniton Unelmakakku eli Suklaakakku vadelmavaahdolla
3 h 10 min

Gluteeniton Unelmakakku eli Suklaakakku vadelmavaahdolla