Ainekset
Myllärin gluteeniton pizzapohja ja valkoista pizzakastiketta |
Pizzajuustoraastetta |
Katkarapuja sulatettuna |
Marinoitua punasipulia |
Tuoretta tilliä |

Valmistusohje
Valmista ensin marinoitu punasipuli leikkaamalla punasipuli renkaiksi. Mittaa kattilaan 1 dl väkiviinaetikkaa, 2 dl sokeria ja 3 dl vettä. Kiehauta liemi ja kaada lämpimänä punasipulien päälle. Voit valmistaa marinoidun punasipulin useita päivä ennen tarjoilua.
Valmista sitten gluteeniton pizzapohja ja tomaattikastike ohjeen mukaan.
Levitä pizzapohjalle valkoista kastiketta ja pizzajuustoraastetta. Paista pizza ohjeiden mukaan.
Levitä paiston jälkeen pizzan päälle ensin katkaravut, sitten marinoitua punasipulia ja lopuksi nypi tilliä päälle.