Rapupizza (G)

yli 60 min. | Keskitaso

  • Suolaiset leivonnaiset
  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
Myllärin gluteeniton pizzapohja ja valkoista pizzakastiketta
Pizzajuustoraastetta
Katkarapuja sulatettuna
Marinoitua punasipulia
Tuoretta tilliä
Valmistusohje

Valmista ensin marinoitu punasipuli leikkaamalla punasipuli renkaiksi. Mittaa kattilaan 1 dl väkiviinaetikkaa, 2 dl sokeria ja 3 dl vettä. Kiehauta liemi ja kaada lämpimänä punasipulien päälle. Voit valmistaa marinoidun punasipulin useita päivä ennen tarjoilua.

Valmista sitten gluteeniton pizzapohja ja tomaattikastike ohjeen mukaan.

Levitä pizzapohjalle valkoista kastiketta ja pizzajuustoraastetta. Paista pizza ohjeiden mukaan.

Levitä paiston jälkeen pizzan päälle ensin katkaravut, sitten marinoitua punasipulia ja lopuksi nypi tilliä päälle.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.