Ainekset
Letut: | |
2,5 dl | Myllärin Lettu- ja pannukakkujauhoa |
3,5 dl | maitoa |
voita tai rypsiöljyä paistamiseen | |
Täytteet: | |
300 g | maitorahkaa |
0,5 dl | vaahterasiirappia |
murskattuja saksanpähkinöitä | |
Myllärin Luomu Crunchy Mysliä |

Valmistusohje
Valmista lettutaikina sekoittamalla maito ja Myllärin Lettu- ja pannukakkujauhot tasaiseksi taikinaksi. Paista taikinasta 12-15 cm kokoisia lettuja.
Nosta letut valumaan talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva jäisi talouspaperiin.
Nosta letut väärinpäin olevien muffinssivuokien, kuppien, tai lasien päälle kuivumaan yön yli. Voit nopeuttaa rapeutumista laittamalla lettukorit 60 C asteiseen uuniin muutamaksi tunniksi.
Tarjoilua varten sekoita maitorahka ja vaahterasiirappi kulhossa. Nostele siirappirahkaa lettukoreihin. Ripottele rahkan päälle murskattuja saksanpähkinöitä ja Myllärin Luomu Crunchy Mysliä.