Rapeat lettukorit, siirappirahkaa ja granolaa

yli 60 min. | Helppo

  • Aamiainen ja välipalat
  • Jälkiruoat
  • Kasvisruoka
Ainekset
Letut:
2,5 dl Myllärin Lettu- ja pannukakkujauhoa
3,5 dl maitoa
voita tai rypsiöljyä paistamiseen
Täytteet:
300 g maitorahkaa
0,5 dl vaahterasiirappia
murskattuja saksanpähkinöitä
Myllärin Luomu Crunchy Mysliä
Valmistusohje

Valmista lettutaikina sekoittamalla maito ja Myllärin Lettu- ja pannukakkujauhot tasaiseksi taikinaksi. Paista taikinasta 12-15 cm kokoisia lettuja.

Nosta letut valumaan talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva jäisi talouspaperiin.

Nosta letut väärinpäin olevien muffinssivuokien, kuppien, tai lasien päälle kuivumaan yön yli. Voit nopeuttaa rapeutumista laittamalla lettukorit 60 C asteiseen uuniin muutamaksi tunniksi.

Tarjoilua varten sekoita maitorahka ja vaahterasiirappi kulhossa. Nostele siirappirahkaa lettukoreihin. Ripottele rahkan päälle murskattuja saksanpähkinöitä ja Myllärin Luomu Crunchy Mysliä.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.