Raparperi-murupiirakka

30-60 min. | Helppo

  • Makea leivonta
Ainekset
Pohja:
4 kananmunaa
4 dl sokeria
2 dl maitoa
100 g sulatettua voita
1 dl rypsiöljyä
7 dl Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
4 tl leivinjauhetta
(kardemummaa)
Täyte:
1 l raparperinpaloja
3/4 dl vehnäjauhoja
0,5 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
50 g voita
Valmistusohje

Vaahdota munat ja sokeri. Lisää maito ja rasvat. Vatkaa hyvin. Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan lyhyesti sekoittaen. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille.  Levitä raparperipalat tasaisesti pohjan päälle. Valmista muruseos: mittaa ainekset kulhoon ja nypi käsin murumaiseksi. Ripottele seos raparperipalojen päälle. Paista 200°C n. 25-30 minuuttia.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuvan koko voi olla enintään 10 Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.