Ainekset
Pohja: | |
4 | kananmunaa |
4 dl | sokeria |
2 dl | maitoa |
100 g | sulatettua voita |
1 dl | rypsiöljyä |
7 dl | Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja |
4 tl | leivinjauhetta |
(kardemummaa) | |
Täyte: | |
1 l | raparperinpaloja |
3/4 dl | vehnäjauhoja |
0,5 dl | sokeria |
2 tl | vaniljasokeria |
50 g | voita |

Valmistusohje
Vaahdota munat ja sokeri. Lisää maito ja rasvat. Vatkaa hyvin. Sekoita pohjan kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan lyhyesti sekoittaen. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä raparperipalat tasaisesti pohjan päälle.
Valmista muruseos: mittaa ainekset kulhoon ja nypi käsin murumaiseksi. Ripottele seos raparperipalojen päälle.
Paista 200 asteisessa uunissa noin 25-30 minuuttia.