Ainekset
2 dl | Myllärin Gluteenitonta Villikauraa |
1 dl | kuivattuja pehmeitä taateleita |
3 rkl | sokeria |
2 tl | vaniljasokeria |
1 tl | piparkakkumaustetta |
¼ tl | suolaa |
4 dl | maitoa |
2 | kananmunaa |
2 | pientä omenaa |
2 dl | Myllärin Granolaa |
1 dl | pekaanipähkinöitä |
4 rkl | hunajaa, vaahtera tai agavesiirappia |
2 rkl | öljyä |

Valmistusohje
- Sekoita Myllärin Gluteeniton Villikaura, viipaloidut taatelit, sokeri, vaniljasokeri, piparkakkumauste ja suola voidellussa (20 x 30 cm) uunivuoassa.
- Sekoita maito ja kananmunat, ja lisää vuokaan.
- Pese omenat, kuori tarvittaessa ja leikkaa mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Poista siemenet. Lisää omenaviipaleet, Myllärin Granola ja rouhitut pekaanipähkinät vuokaan. Valuta päälle hunajaa ja öljyä.
- Kypsennä uunin keskitasolla 175 asteessa noin 45-60 minuuttia.
- Tarjoile maidon ja marjojen kanssa.