Myllärin by Helsinki Mills

Paistettu uunipuuro

Voit vaihtaa pähkinät toisiin tai jättää kokonaan pois. Juuri siten, miten sinä haluat.

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
45 min
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
1 h

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

4

annosta

1 dl kuivattuja pehmeitä taateleita
2 rkl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
1 tl piparkakkumaustetta
½ tl suolaa
4 dl maitoa
2 kananmunaa
2 pientä omenaa
1 dl pekaanipähkinöitä
½ dl hunajaa
2 rkl rypsiöljyä

Ohjeet

  1. Sekoita Myllärin Pitkäjyväinen Kaura, viipaloidut taatelit, sokeri, vaniljasokeri, piparkakkumauste ja suola voidellussa (20 x 30 cm) uunivuoassa.

  2. Sekoita maito ja kananmunat, ja lisää vuokaan.

  3. Pese omenat, kuori tarvittaessa ja leikkaa mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Poista siemenet. Lisää omenaviipaleet, Myllärin Marjainen Granola ja rouhitut pekaanipähkinät vuokaan. Valuta päälle hunajaa ja öljyä.

  4. Kypsennä uunin keskitasolla 175 asteessa noin 45-60 minuuttia.

    Tarjoile maidon ja marjojen kanssa.

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
3,2 g
Proteiini
5,3 g
Energia
232,3 kcal
Hiilihydraatit
26,2 g
Rasva
11,0 g
Tyydyttynyt rasva
1,4 g
Suola
0,4 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Rocky Road
1 h 15 min L, M

Rocky Road

Myllärin Mannalastut
20 min L

Myllärin Mannalastut

Granolakeksit
1 h 15 min L, VG

Granolakeksit

Myllärin Kauraiset Myslipatukat
2 h 15 min L, GL, K

Myllärin Kauraiset Myslipatukat