Paistettu joulupuuro

30-60 min. | Keskitaso

  • Makeat leivonnaiset
  • Aamiainen ja välipalat
  • Joulu
Ainekset
2 dl Myllärin Gluteenitonta Villikauraa
1 dl kuivattuja pehmeitä taateleita
3 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1 tl piparkakkumaustetta
¼ tl suolaa
4 dl maitoa
2 kananmunaa
2 pientä omenaa
2 dl Myllärin Granolaa
1 dl pekaanipähkinöitä
4 rkl hunajaa, vaahtera tai agavesiirappia
2 rkl öljyä
Valmistusohje
  1.  Sekoita Myllärin Gluteeniton Villikaura, viipaloidut taatelit, sokeri, vaniljasokeri, piparkakkumauste ja suola voidellussa (20 x 30 cm) uunivuoassa.
  2.  Sekoita maito ja kananmunat, ja lisää vuokaan.
  3. Pese omenat, kuori tarvittaessa ja leikkaa mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Poista siemenet. Lisää omenaviipaleet, Myllärin Granola ja rouhitut pekaanipähkinät vuokaan. Valuta päälle hunajaa ja öljyä.
  4. Kypsennä uunin keskitasolla 25–30 minuuttia.
  5. Tarjoile maidon ja marjojen kanssa.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.