Myllärin mannalastut

15 min. | Helppo

  • Makea leivonta
Ainekset
300 g voita tai margariinia
3 dl sokeria
1/2 rkl vaniljasokeria
1/2 rkl leivinjauhetta
1 muna
2 dl Myllärin Luomu Mannasuurimoita
3 dl Myllärin Luomu Vehnäjauhoja
Valmistusohje

Vaahdota sulatettu rasva ja sokeri keskenään. Lisää seokseen muna sekä keskenään sekoitetut vehnäjauhot, mannasuurimot, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Sekoita taikina hyvin. Annostele taikina paistopellille väljästi ohuiksi kiekoiksi pikkulusikalla tai pursottamalla. Paista pikkuleipiä 180 C:ssa noin 9 minuuttia.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 10Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.