Myllärin mannalastut

15 min. | Helppo

  • Makea leivonta
Ainekset
300 g voita tai margariinia
3 dl sokeria
1/2 rkl vaniljasokeria
1/2 rkl leivinjauhetta
1 muna
2 dl Myllärin Luomu Mannasuurimoita
3 dl Myllärin Luomu Vehnäjauhoja
Valmistusohje

Vaahdota sulatettu rasva ja sokeri keskenään. Lisää seokseen muna sekä keskenään sekoitetut vehnäjauhot, mannasuurimot, leivinjauhe ja vaniljasokeri. Sekoita taikina hyvin. Annostele taikina paistopellille väljästi ohuiksi kiekoiksi pikkulusikalla tai pursottamalla. Paista pikkuleipiä 180 C:ssa noin 9 minuuttia.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.