Myllärin by Helsinki Mills

Kuituinen Kaurapuuro

Kaurapuuroon lisäkuitua Myllärin Kuitusella Kaurapuurolla!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
15 min
Aktiivinen
5 min
Yhteensä
20 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka
M
Maidoton
K
Kananmunaton

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

4

annosta

1 l vettä
4 ½ dl Myllärin Luomu Kuituinen Kaurahiutale 650 g
suolaa

Ohjeet

  1. Mittaa vesi tai maito kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi. Lisää joukkoon Myllärin Luomu Kuituiset Kaurahiutaleet. Keitä miedolla lämmöllä 15 minuuttia välillä sekoittaen. Mausta halutessasi suolalla. Ota pois liedeltä ja anna hautua kannen alla muutaman minuutin.

Vinkit

Voit halutessasi keittää puuron maitoon tai kasvimaitoon. 

Ravintoarvo laskettu veteen tehtynä.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
1,9 g
Proteiini
1,8 g
Energia
48,3 kcal
Hiilihydraatit
7,2 g
Rasva
0,9 g
Tyydyttynyt rasva
0,1 g
Suola
0,0 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Kauranäkkäri
1 h 10 min L, GL, K, V, VG, M

Kauranäkkäri

Kauramunakas
1 h L, GL, VG

Kauramunakas

Kauravohvelit
1 h L, GL, VG

Kauravohvelit

Bruschetta
2 h 15 min L, VG, K

Bruschetta