Kaurarouheella täytetyt kesäkurpitsat (g)

30-60 min. | Keskitaso

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
4 annosta
2 pientä kesäkurpitsaa
2 dl vettä
1 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
2 rkl rypsiöljyä
1 pieni sipuli hienonnettuna
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
6 miniluumutomaattia
½ punainen mieto chilipaprika
ripaus suolaa
mustapippuria myllystä
 50-70 g vuohenjuustoa
2 rkl sitruunamehua
Valmistusohje

Ihanat, täytetyt kesäkurpitsat sopivat kaikkiin vuodenaikoihin. Voit valmistaa täytteen myös paprikoiden sisälle.

Myllärin Gluteeniton Kaurarouhe on maukas ja monikäyttöinen kotimainen vaihtoehto riisille, couscousille, kvinoalle ja vastaaville viljalisäkkeille.

 

Valmistusohje

Huuhtele ja kuivaa kesäkurpitsat. Halkaise ne pituussuunnassa ja koverra sisus pois pienellä lusikalla. Ota puolet koverretusta kesäkurpitsasta sivuun ja hienonna.

 

Kiehauta vesi ja lisää Myllärin Kaurarouhe. Anna kiehua hiljalleen, kunnes kaurarouhe on kypsää ja neste haihtunut.

 

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet, sekä leikkaa miniluumutomaatit pieniksi lohkoiksi. Kuumenna öljy pannulla ja lisää pilkotut ainekset. Lisää myös hienonnettu, koverrettu kesäkurpitsan sisus. Mausta hienonnetulla chilipaprikalla, suolalla ja mustapippurilla. Lisää joukkoon vuohenjuusto ja mausta seos sitruunamehulla. Hienonna lopuksi joukkoon lehtipersiljaa. Tarkista maku.

 

Täytä koverretut kesäkurpitsat täytteellä ja laita uunivuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa keskitasolla noin 20-30 minuuttia, tai kunnes kesäkurpitsat ovat pehmenneet.

 

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.