Pehmeä kaurainen lesepuuro

15 min. | Helppo

  • Aamiainen ja välipalat
Ainekset
2 1/2 dl Myllärin Luomu Kauraleseitä tai Gluteenittomia Kauraleseitä
5 dl vettä
5 dl maitoa
ripaus suolaa
Valmistusohje

Pehmeä kaurainen lesepuuro on lempeä aamu- tai iltapala, joka maistuu maidon, marjojen tai mehukeiton kanssa.

 

Lesepuuron valmistus

Kiehauta maito-vesiseos. Lisää joukkoon kauraleseet ja keitä noin 10 minuuttia matalalla lämmöllä välillä sekoittaen. Mausta halutessasi suolalla. Hauduta kannen alla 5 minuuttia.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuvan koko voi olla enintään 10 Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.