Pehmeä kaurainen lesepuuro

15 min. | Helppo

  • Aamiainen ja välipalat
Ainekset
2 1/2 dl Myllärin Luomu Kauraleseitä tai Gluteenittomia Kauraleseitä
5 dl vettä
5 dl maitoa
ripaus suolaa
Valmistusohje

Pehmeä kaurainen lesepuuro on lempeä aamu- tai iltapala, joka maistuu maidon, marjojen tai mehukeiton kanssa.

 

Lesepuuron valmistus

Kiehauta maito-vesiseos. Lisää joukkoon kauraleseet ja keitä noin 10 minuuttia matalalla lämmöllä välillä sekoittaen. Mausta halutessasi suolalla. Hauduta kannen alla 5 minuuttia.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

This field is for validation purposes and should be left unchanged.