Pehmeä kaurainen lesepuuro

15 min. | Helppo

  • Aamiainen ja välipalat
Ainekset
2 1/2 dl Myllärin Luomu Kauraleseitä
5 dl vettä
5 dl maitoa
ripaus suolaa
Valmistusohje

Pehmeä kaurainen lesepuuro on lempeä aamu- tai iltapala, joka maistuu maidon, marjojen tai mehukeiton kanssa.

 

Lesepuuron valmistus

Kiehauta maito-vesiseos. Lisää joukkoon kauraleseet ja keitä noin 10 minuuttia matalalla lämmöllä välillä sekoittaen. Mausta halutessasi suolalla. Hauduta kannen alla 5 minuuttia.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.