Kaurainen banaanipannukakku

30 min. | Helppo

  • Aamiainen ja välipalat
  • Jälkiruoat
  • Asiakkaan resepti
  • Kasvisruoka
Ainekset
2 dl valmiiksi keitettyä Myllärin Pitkäjyväistä Kauraa
2 dl maitoa tai kaurajuomaa
1 kpl banaani kuorittuna
2 kpl kananmunaa
½ tl suolaa
1 tl kanelia
2 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
1/2 tl leivinjauhetta
3 rkl Myllärin Leivontakarkeita Vehnäjauhoja
Valmistusohje

Laita kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi. Kaada massa pyöreään korkea reunaiseen piirakkavuokaan leivinpaperin päälle.

Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia uunin alatasolla.

Tarjoa hillon kera, jos haluat herkutella voit kattaa pöytään kaveriksi jäätelöä, rahkaa, maapähkinävoita, hunajaa, marjoja, pähkinöitä ja hedelmiä.

Anna jokaisen kasata mieleisensä herkkuannos.

Asiakkaan resepti on Myllärin kaurareseptikilpailun satoa.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.