Ainekset
2 dl | maitoa |
2 | kananmunaa |
3 dl | perunajauhoa |
2 dl | Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa |
0,5 dl | voisulaa |
2 tl | suolaa |
1,5 dl | sokeria |
2 tl | leivinjauhetta |
1 tl | ksantaania |
1 | sitruuna (mehu ja kuori raastettuna) |

Valmistusohje
Kaada maito taikinakulhoon, lisää kananmunat ja sokeri hyvin sekoittaen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan. Lisää vielä voisula sekä sitruunan mehu ja kuoriraaste ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Nostele kahden ruokalusikan avulla taikinasta haluamasi kokoisia nokareita kuumaan öljyyn (n. 180°C) ja paista välillä käännellen, kunnes munkit saavat kauniin ruskean värin. Nostele valmiit munkit reikäkauhalla talouspaperin päälle ja anna jäähtyä hetki. Sokeroi munkki lämpiminä.