Gluteenittomat munkit

30 min. | Keskitaso

  • Makeat leivonnaiset
  • Gluteenittomat
Ainekset
2 dl maitoa
2 kananmunaa
3 dl perunajauhoa
2 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
0,5 dl voisulaa
2 tl suolaa
1,5 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
1 tl ksantaania
1 sitruuna (mehu ja kuori raastettuna)
Valmistusohje

Kaada maito taikinakulhoon, lisää kananmunat ja sokeri hyvin sekoittaen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää ne taikinaan. Lisää vielä voisula sekä sitruunan mehu ja kuoriraaste ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Nostele kahden ruokalusikan avulla taikinasta haluamasi kokoisia nokareita kuumaan öljyyn (n. 180°C) ja paista välillä käännellen, kunnes munkit saavat kauniin ruskean värin. Nostele valmiit munkit reikäkauhalla talouspaperin päälle ja anna jäähtyä hetki. Sokeroi munkki lämpiminä.

 

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.