Ainekset
12 – 14 kpl | |
|
|
2 dl | sokeria |
2 | kananmunaa |
100 g | sulatettua voita |
4 dl | Myllärin Gluteenittomia Kaurajauhoja |
4 rkl | Myllärin Gluteenitonta Marjaista Granolaa |
2 tl | vaniljasokeria |
2 tl | leivinjauhetta |
1 ½ dl | maitoa |
|
|
Kuorrute: | |
2 dl | vispikermaa |
200 gl | maustettua maitorahkaa |
¾ dl | sokeria (tai maun mukaan) |
1 tl | vaniljasokeria |
gluteenittomia koristeita tai marjoja | |
|
|

Valmistusohje
Mittaa kulhoon sokeri, munat ja sulatettu voi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja kääntele taikinaan. Lisää lopuksi joukkoon maito. Sekoita taikina tasaiseksi ja jaa muffinivuokiin. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Jäähdytä.
Vatkaa vispikerma ja sekoita joukkoon maitorahka, sokeri ja vaniljasokeri. Pursota seos kuppikakkujen päälle. Ripottele päälle gluteenittomia koristeita tai marjoja.