Cupcaket (g)

30 min. | Helppo

  • Makea leivonta
  • Gluteenittomat
Ainekset

 

12 – 14 kpl

2 dl sokeria
2 kananmunaa
100 g sulatettua voita
4 dl Myllärin Gluteenittomia Kaurajauhoja
4 rkl Myllärin Gluteenitonta Marjaista Muromysliä
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
1 ½ dl maitoa

Kuorrute:
2 dl vispikermaa
200 gl maustettua maitorahkaa
¾ dl sokeria (tai maun mukaan)
1 tl vaniljasokeria
gluteenittomia koristeita tai marjoja

 

Valmistusohje

Mittaa kulhoon sokeri, munat ja sulatettu voi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja kääntele taikinaan. Lisää lopuksi joukkoon maito. Sekoita taikina tasaiseksi ja jaa muffinivuokiin. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Jäähdytä.

Vatkaa vispikerma ja sekoita joukkoon maitorahka, sokeri ja vaniljasokeri. Pursota seos kuppikakkujen päälle. Ripottele päälle gluteenittomia koristeita tai marjoja.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.