Gluteenittomat kuppikakut

30 min. | Helppo

  • Makea leivonta
  • Gluteenittomat
Ainekset

 

12 – 14 kpl

2 dl sokeria
2 kananmunaa
100 g sulatettua voita
4 dl Myllärin Gluteenittomia Kaurajauhoja
4 rkl Myllärin Gluteenitonta Marjaista Muromysliä
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
1 ½ dl maitoa

Kuorrute:
2 dl vispikermaa
200 gl maustettua maitorahkaa
¾ dl sokeria (tai maun mukaan)
1 tl vaniljasokeria
gluteenittomia koristeita tai marjoja

 

Valmistusohje

Mittaa kulhoon sokeri, munat ja sulatettu voi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja kääntele taikinaan. Lisää lopuksi joukkoon maito. Sekoita taikina tasaiseksi ja jaa muffinivuokiin. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia. Jäähdytä.

Vatkaa vispikerma ja sekoita joukkoon maitorahka, sokeri ja vaniljasokeri. Pursota seos kuppikakkujen päälle. Ripottele päälle gluteenittomia koristeita tai marjoja.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.