Ainekset
2 pellillistä tai 3 pyöreää pizzaa | |
3,5 dl | vettä |
1 pss | Myllärin Gluteenitonta Pizzajauhoa (500 g) |
5 g | hiivaa (herneen kokoinen nokare) |
0,5 dl | ruokaöljyä |

Valmistusohje
Sekoita kädenlämpöiseen veteen hiiva, öljy ja noin puolet jauhoista. Sekoita vispilällä tasaiseksi. Lisää loput jauohista ja vaivaa taikinaa n. 5 minuuttia.
Taputtele tai kauli taikina ohueksi pizzapohjaksi, käytä tarvittaessa apuna gluteenittomia jauhoja. Voit taputella pohjan myös leivinpaperin päällä, niin täytetty pizza on helppo vetää sen avulla kuumalle pellille tai pizzakivelle. Anna pohjan kohota liinan alla n. 1 tunti.
Kuumenna uuni pizzakiven tai pellin kanssa 250 asteeseen. Täytä pizza haluamillasi täytteillä ja paista n. 8-12 minuuttia täytteiden määrästä ja uunin tehosta riippuen.