Gluteeniton Pizza

yli 60 min. | Keskitaso

  • Suolaiset leivonnaiset
  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
Ainekset
2 pellillistä tai 3 pyöreää pizzaa
3,5 dl vettä
1 pss Myllärin Gluteenitonta Pizzajauhoa (500 g)
5 g hiivaa (herneen kokoinen nokare)
0,5 dl ruokaöljyä
Valmistusohje

Sekoita kädenlämpöiseen veteen hiiva, öljy ja noin puolet jauhoista. Sekoita vispilällä tasaiseksi. Lisää loput jauohista ja vaivaa taikinaa n. 5 minuuttia.

Taputtele tai kauli taikina ohueksi pizzapohjaksi, käytä tarvittaessa apuna gluteenittomia jauhoja. Voit taputella pohjan myös leivinpaperin päällä, niin täytetty pizza on helppo vetää sen avulla kuumalle pellille tai pizzakivelle. Anna pohjan kohota liinan alla n. 1 tunti.

Kuumenna uuni pizzakiven tai pellin kanssa 250 asteeseen. Täytä pizza haluamillasi täytteillä ja paista n. 8-12 minuuttia täytteiden määrästä ja uunin tehosta riippuen.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 10Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.