Gluteeniton kauralesepuuro

15 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Aamiainen ja välipalat
Ainekset
4 annosta

5 dl vettä
5 dl maitoa
2,5 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä
1/2 tl suolaa

 

Valmistusohje

Kiehauta maito-vesiseos. Lisää joukkoon kauraleseet ja keitä noin 10 minuuttia pienellä lämmöllä välillä sekoittaen. Anna hautua hetki kannen alla. Mausta halutessasi suolalla. Nauti sellaisenaan tai esimerkiksi marjojen ja hillon kanssa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.