Gluteeniton kauralesepuuro

15 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Aamiainen ja välipalat
Ainekset
4 annosta

5 dl vettä
5 dl maitoa
2,5 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä
1/2 tl suolaa

 

Valmistusohje

Kiehauta maito-vesiseos. Lisää joukkoon kauraleseet ja keitä noin 10 minuuttia pienellä lämmöllä välillä sekoittaen. Anna hautua hetki kannen alla. Mausta halutessasi suolalla. Nauti sellaisenaan tai esimerkiksi marjojen ja hillon kanssa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.