Ainekset
1 | kananmuna |
2,5 dl | maidotonta luonnonjugurttia (esim. maustamaton soijajugurtti) |
0,5 dl | oliiviöljyä |
1 dl | siirappia |
4 dl | Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa |
0,5 dl | Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä |
0,5 dl | Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta |
2 tl | ruokasoodaa |
1 tl | suolaa |
1 tl | fenkolia |
1 tl | neilikkaa |
1 tl | anista |
kuivattuja karpaloita |

Valmistusohje
Sekoita muna, jugurtti, siirappi ja oliiviöljy keskenään. Sekoita kuivat aineet keskenään ja yhdistä ne muna-jugurttiseokseen. Kaada taikina voideltuun leipävuokaan. Paista 175 asteessa uunin alatasolla noin 1 tunti 20 minuuttia. Anna jäähtyä kunnolla ennen leivän kumoamista vuoasta.
Resepti: At Maria’s -blogi