Gluteeniton joululimppu

yli 60 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Leivät
Ainekset
1 kananmuna
2,5 dl maidotonta luonnonjugurttia (esim. maustamaton soijajugurtti)
0,5 dl oliiviöljyä
1 dl siirappia
4 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
0,5 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä
0,5 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
2 tl ruokasoodaa
1 tl suolaa
1 tl fenkolia
1 tl neilikkaa
1 tl anista
kuivattuja karpaloita
Valmistusohje

Sekoita muna, jugurtti, siirappi ja oliiviöljy keskenään. Sekoita kuivat aineet keskenään ja yhdistä ne muna-jugurttiseokseen. Kaada taikina voideltuun leipävuokaan. Paista 175 asteessa uunin alatasolla noin 1 tunti 20 minuuttia. Anna jäähtyä kunnolla ennen leivän kumoamista vuoasta.

 

Resepti: At Maria’s -blogi

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Jos haluat vaihtaa liittämäsi kuvan, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Jos haluat peruuttaa kuvan liittämisen, paina Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.