Gluteeniton joululimppu

yli 60 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Leivät
Ainekset
1 kananmuna
2,5 dl maidotonta luonnonjugurttia (esim. maustamaton soijajugurtti)
0,5 dl oliiviöljyä
1 dl siirappia
4 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurajauhoa
0,5 dl Myllärin Gluteenitonta Kauralesettä
0,5 dl Myllärin Gluteenitonta Kaurarouhetta
2 tl ruokasoodaa
1 tl suolaa
1 tl fenkolia
1 tl neilikkaa
1 tl anista
kuivattuja karpaloita
Valmistusohje

Sekoita muna, jugurtti, siirappi ja oliiviöljy keskenään. Sekoita kuivat aineet keskenään ja yhdistä ne muna-jugurttiseokseen. Kaada taikina voideltuun leipävuokaan. Paista 175 asteessa uunin alatasolla noin 1 tunti 20 minuuttia. Anna jäähtyä kunnolla ennen leivän kumoamista vuoasta.

 

Resepti: At Maria’s -blogi

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.