Ainekset
4 hengelle
4 dl | Myllärin Gluteenitonta Villikauraa |
2 kpl | sipuli |
1 kpl | punainen paprika |
1 tölkki | kookosmaitoa (noin 400 g) |
2 tl | suolaa |
koristelua varten yksi punainen chili viipaloituna ja tuoretta korianteria | |
rypsiöljyä paistamiseen | |
4 kpl | broilerin rintafileitä |

Valmistusohje
Keitä Myllärin Gluteeniton Villikaura paketin ohjeiden mukaan.
Kuori sipulit ja pese paprika. Hienonna sipuli ja kuutioi paprika pieneksi. Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle rypsiöljyä, paprikat ja sipulit. Kuullota pari minuuttia. Lisää joukkoon kookosmaito. Kuumenna ja mausta kastike.
Kypsennä broilerinfileet paistamalla fileet molemmin puolin pannulla.
Tarjoile kastike broilerin ja Myllärin villikauran kanssa. Koristele halutessasi punaisella chilillä ja tuoreella korianterilla.
Asiakkaan resepti on Myllärin kaurareseptikilpailun satoa.