Broileria, tandoorikastiketta ja kauraa (G)

30 min. | Helppo

  • Gluteenittomat
  • Ruoanlaitto
  • Asiakkaan resepti
Ainekset

4 hengelle

4 dl Myllärin Gluteenitonta Villikauraa
2 kpl sipuli
1 kpl punainen paprika
1 tölkki kookosmaitoa (noin 400 g)
2 tl suolaa
koristelua varten yksi punainen chili viipaloituna ja tuoretta korianteria
rypsiöljyä paistamiseen
4 kpl broilerin rintafileitä
Valmistusohje

Keitä Myllärin Gluteeniton Villikaura paketin ohjeiden mukaan.

Kuori sipulit ja pese paprika. Hienonna sipuli ja kuutioi paprika pieneksi. Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle rypsiöljyä, paprikat ja sipulit. Kuullota pari minuuttia. Lisää joukkoon kookosmaito. Kuumenna ja mausta kastike.

Kypsennä broilerinfileet paistamalla fileet molemmin puolin pannulla.

Tarjoile kastike broilerin ja Myllärin villikauran kanssa. Koristele halutessasi punaisella chilillä ja tuoreella korianterilla.

Asiakkaan resepti on Myllärin kaurareseptikilpailun satoa.

Reseptissä käytetyt tuotteet

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.