Banoffee “split”

30-60 min. | Keskitaso

  • Aamiainen ja välipalat
  • Jälkiruoat
Ainekset
Banaanimousse
400 g banaania, kuorittu ja pilkottu
2 dl sokeria
50 g voita
2 dl maitoa
2 dl vispikermaa
Banoffee ”split”
banaanimoussea
banaania
Myllärin Sporttimysliä
kultaisia sokerihelmiä
suklaalehtiä
vaahtokarkkeja
Valmistusohje

Valmista ensin banaanimousse. Karamellisoi sokeri kattilassa. Lisää voi kattilaan ja sekoita tasaiseksi. Lisää banaanit kattilaan ja pyörittele minuutti. Lisää maito. Hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.

Soseuta banaani-karamelliseos pyreeksi. Anna jäähtyä. Vaahdota vispikerma ja nostele kerma banaanipyreen joukkoon.

Kasaa banoffee “split” annoskulhoihin tai -lautasiin. Laita pohjalle banaanimoussea, seuraavaksi tuoretta banaania paksuina siivuina ja päälle Myllärin Sporttimysliä.

Koristele annos sokerihelmillä, suklaalehdillä ja vaahtokarkeilla.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.