Pizza PROfessionale – täydellisen pizzapohjan asialla

Hyvä pizza on hyvä pizza – ei se sen monimutkaisempaa ole! Pohja on pizzan perustus ja korkealuokkaiset jauhot sen onnistumisessa keskeisessä osassa. Ja juuri sitä Myllärin Pizzajauhot tarjoavat – pieteetillä valmistettua huippulaatua, johon ammattilaiset voivat työssään luottaa päivästä toiseen!

None

Myllärin Pizzajauhot valmistetaan laadukkaasta vehnästä, jonka valitsemisessa hyödynnetään laboratoriotutkimuksia. Perinpohjaisella laadunvarmennuksella voidaan varmistaa, että asiakkaamme saavat käyttöönsä parhaan mahdollisen pizzajauhon, joka taipuu sekä pizzan että kakkujen, leivonnaisten ja perinteikkäiden erikoisleipien perustukseksi.

 

Pohja on pizzan perustus. 00-jauhosta löytyy pizzataikinan parhaimmat ominaisuudet kuten sileys, ilmavuus ja venyvyys. Alhainen tuhkapitoisuus varmistaa pizzan täyteläisen maun.

 

Myllärin ammattilaisten pizzat

MYLLÄRIN PIZZAJAUHO 00 20 KG

Tästä huippuluokan jauhosta taiot erilaiset pizzapohjat ja vaaleat erikoisleivät, kuten pinsa-, focaccia-, ciabatta-, flatbread ja pita tyyppiset tuotteet. Tuote soveltuu erityisen hyvin napolilaiseen ja roomalaiseen pizzaan, pannupizzaan sekä kylmäkohotukseen. Erittäin hienon jauhatuksen ansiosta taikina tuntuu käsissä elastiselle. Siitä löytyy pizzataikinan parhaimmat ominaisuudet kuten sileys, ilmavuus ja venyvyys. Jauhojen alhainen tuhkapitoisuus puolestaan vaikuttaa pohjan makuun ja väriin sekä tuo pizzalle entistä täyteläisemmän maun.

Jauhon laatuominaisuudet tukevat myös pizzapohjien muita makuvariaatioita. Leivontaominaisuudet pysyvät hyvinä, vaikka osa jauhoista vaihdettaisiin ruis- tai kaurajauhoihin.

MYLLÄRIN VEHNÄSIROTE 20 KG

Jyvän ydinosasta jauhettu pölyämätön karkea pöytäjauho, joka soveltuu loistavasti pizzataikinan käsittelyyn. Karkean ja pyöreän pöytäjauhon avulla voit varmistaa, ettei taikina tartu pizzaa pyörittäessä kiinni pöytään eikä pizzapohja pala uunissa kiinni pizzakiviin. Karkean jauhon saa helposti harjattua kuumasta uunista pois.

Myllärin pizzapohjat – perustus kaikelle hyvälle

Gluteeniton Rapupizza
2 h 15 min L, GL, VG, K

Gluteeniton Rapupizza

Gluteeniton Rapupizza
2 h 15 min L, GL, VG, K

Gluteeniton Rapupizza

Gluteeniton Rapupizza
2 h 15 min L, GL, VG, K

Gluteeniton Rapupizza

Pizzareseptejä joka makuun

Gluteeniton Rapupizza
2 h 15 min L, GL, VG, K

Gluteeniton Rapupizza

Gluteeniton Rapupizza
2 h 15 min L, GL, VG, K

Gluteeniton Rapupizza

Gluteeniton Rapupizza
2 h 15 min L, GL, VG, K

Gluteeniton Rapupizza