Uutuuksillamme vartissa kuitua ja makua ruokapöytään
Myllärin ateria-ainesten tuoteperhe kasvoi kesäkuussa Myllärin Pyöreäjyväisellä Vehnällä. Lisäksi gluteenitonta ruokavaliota noudattavien iloksi Myllärin Pitkäjyväinen Kaura valmistetaan nyt gluteenittomasta kaurasta.
KUITUPITOISIA SYDÄNMERKKI-TUOTTEITA
Kaura ja vehnä kuuluvat monen suomalaisen perusruokavalioon, mutta useimmiten joko hiutaleina puurossa tai jauhona leivässä. Helsingin Mylly toi kauppoihin kaksi uutta ruoanlaittoon suunnattua kotimaista viljatuotetta.
Molemmille tuotteille myönnetty Sydänmerkki kertoo, että ne ovat omassa tuoteryhmässään terveyden kannalta parempia vaihtoehtoja.
Kokeile monipuolisia ja helppoja raaka-aineita kanan, kasvisten, kalan sekä lihan kanssa. Kuitupitoiset uutuudet sopivat myös lisäkkeeksi, laatikkoruokiin tai täytteeksi. Suomalaisilla pelloilla kasvava kotimainen vilja on lähiruokaa parhaimmillaan.
MYLLÄRIN PYÖREÄJYVÄINEN VEHNÄ 950 G
Myllärin Pyöreäjyväinen Vehnä on miedon ja lempeän makuinen ja siinä on miellyttävä suutuntuma. Se sopii lisäkkeeksi tai käytettäväksi risotto- ja pataruokiin, salaatteihin, leivontaan sekä puuroihin.
Myllärin Pyöreäjyväinen Vehnä on runsaskuituinen (9,2 %), kotimainen ja maukas vaihtoehto riisille tai pastalle. Sen keittoaika on noin 15 minuuttia.
Vehnä taipuu vaikka pihviksi, kokeile reseptivinkkiämme: Vehnäpihvit
MYLLÄRIN GLUTEENITON PITKÄJYVÄINEN KAURA 950 G
Myllärin Gluteeniton Pitkäjyväinen Kaura valmistetaan nyt gluteenittomasti viljellystä kaurasta, joten se sopii myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Myllärin Gluteeniton Pitkäjyväinen Kaura on maukas ja täyttävä raaka-aine, jota voi käyttää riisin ja perunan tapaan ruuan lisäkkeenä ja siksi se sopiikin mainiosti yhteen monen ruokalajin kanssa.
Tuotteen keittoaika on noin 15 minuuttia ja se pysyy keitettäessä irtonaisena ja kiinteänä.
Myllärin Gluteeniton Pitkäjyväinen Kaura on kuitupitoinen (9,5 %), kotimainen vaihtoehto ruoanlaittoon. Ekologinen ja terveellinen kaura sopii moniin tuttuihin resepteihin riisin ja pastan sijaan. Suomalaisella Pitkäjyväisellä Kauralla on 70 % pienempi hiilijalanjälki kuin riisillä (Biocoden laskentaohjelman mukaan).
Kokeile Myllärin Gluteenitonta Pitkäjyväistä Kauraa vaikka maukkaassa Tikka Masala -vuoassa
YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISEMMÄT PAKKAUKSET
Alkuvuodesta tehdyn brändiuudistuksen myötä Helsingin Mylly siirtyy käyttämään pakkauksissaan FSC-sertifioitua pahvia. Muutos tukee kestävän kehityksen tavoitteitamme ja vahvistaa sitoutumistamme ympäristöystävällisiin käytäntöihin.
FSC-sertifiointi takaa, että käyttämämme pahvi on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. FSC-sertifioidussa metsässä vaalitaan metsien biologista monimuotoisuutta, taloudellista kestävyyttä sekä maisema- ja kulttuuriarvoja.