Suomalaista, sydänystävällistä täysjyvää pala palalta

Myllärin maukas Pala Mysli antaa hyvää energiaa päivän ateriahetkiin.

Myllärin Pala Mysli on maittava yhdistelmä täysjyväviljaa, mustikkamuroja, papaijaa ja aprikoosia. Sydänmerkityssä myslissä on vain 6,6 % sokeria, runsaasti kuitua ja suomalaista kauraa.

Nauti kun nälkä yllättää

Närpiössä valmistettu Myllärin Pala Mysli maistuu niin välipalalla, aamupalalla, iltapalalla, yöpalalla kuin hiukopalallakin! Nauti mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Myllärin Pala Mysli, 750 g

Ainesosat: Täysjyvähiutaleet Suomi (kaura ja vehnä), maissihiutale (maissi, sokeri, suola, ohramallas), mustikkamuro (vehnäjauho, täysjyväkaurajauho, sokeri, liukoinen maissikuitu, mustikkajauhe, tärkkelyssiirappi, rapsiöljy, suola ja aromi), papaija (papaija, sokeri, säilöntäaine: natriumdisulfiitti E223) ja aprikoosi (aprikoosi, säilöntäaine: rikkidioksidi E220)

Myllärin myslit ja granolat ovat täynnä hyvää makua ja täysjyväviljaa! Myös luomuna ja gluteenittomana.

Tutustu Mysleihin ja Granoloihin

Myllärin-tuotteita valmistava Helsingin Mylly on Suomen suurin luomuviljatuotteiden ja gluteenittoman kauran jalostaja. Neljännessä polvessa pyörivä suomalainen perheyritys tunnetaan laadukkaista viljatuotteistaan ja vastuullisuudestaan. Myllärin tarjoaa maistuvia kasvipohjaisia tuotteita koko perheelle päivän jokaiseen hetkeen. Tuotteet valmistetaan hiilineutraalisti Järvenpäässä, Närpiössä ja Vaasassa kotimaisesta, lähellä kasvavasta viljasta.

Palamysli uutuus

Jaa artikkeli

Sinua voisi myös kiinnostaa

Kysely 2025: Helsingin Mylly on luotettava ja tärkeä kumppani
Uutiset 30.04.2025

Kysely 2025: Helsingin Mylly on luotettava ja tärkeä kumppani

Teetimme leipomo- ja teollisuusasiakkaillemme asiakastyytyväisyyskyselyn. Asiakkaamme arvioivat meidät arvosanalla 4,58/5. Palautteessa korostuvat luotettavuus, laatu ja hyvä palvelu. Lue lisää

Uutuuksia gluteenittomaan mysli- ja hiutalevalikoimaan
Uutiset 02.04.2025

Uutuuksia gluteenittomaan mysli- ja hiutalevalikoimaan

Myllärin gluteeniton tuoteperhe täydentyi Karibia Myslillä ja gluteenittomalla kaurahiutaleella. Lue lisää

Myllärin 10 vastuullisimman ruokabrändin joukossa
Uutiset 10.03.2025

Myllärin 10 vastuullisimman ruokabrändin joukossa

Myllärin sijoittui Sustainable Brand Index 2025 -tutkimuksessa sijalle 21. Tutkimus selvitti suomalaisten mielikuvia 248 brändin vastuullisuudesta. Lue lisää

”Vehnä 2.0:aa viljellessä suojelen luontoa”
Uutiset 28.01.2025

”Vehnä 2.0:aa viljellessä suojelen luontoa”

Miksi valita Vehnäjauho 2.0? – Ihan jo ympäristösyistä. Välkympi vehnänviljely tukee luonnon monimuotoisuutta, vähentää vesistökuormitusta ja sitoo hiiltä maaperään, kertoo … Lue lisää