Myllärin uutuudet: Vartissa kuitua ja makua ruokapöytään
Helsingin Myllyn ateria-ainesten tuoteperhe kasvaa kesäkuussa Myllärin Pyöreäjyväisellä Vehnällä. Jo aiemmin markkinoilla ollut Myllärin Pitkäjyväinen Kaura valmistetaan jatkossa gluteenittomasta kaurasta, joten se sopii myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville.
Tiedote. Julkaistu: 6.6.2024
Helsingin Mylly Oy
Suomalaisilla pelloilla kasvava kotimainen vilja on lähiruokaa parhaimmillaan. Kaura ja vehnä kuuluvatkin monen suomalaisen perusruokavalioon, mutta useimmiten hiutaleina tai jauhona. Helsingin Mylly tuo markkinoille kaksi uutta ruoanlaittoon suunnattua kotimaista viljatuotetta.
Kuitupitoiset uutuudet sopivat lisäkkeeksi, laatikkoruokiin tai täytteeksi. Kokeile monipuolisia ja helppoja raaka-aineita kanan, kasvisten, kalan sekä lihan kanssa.
Molemmille tuotteille on myönnetty Sydänmerkki, joka kertoo, että ne ovat omassa tuoteryhmässään terveyden kannalta parempia vaihtoehtoja.
Myllärin Pyöreäjyväinen Vehnä 950 g
Myllärin Pyöreäjyväinen Vehnä on miedon ja lempeän makuinen ja siinä on miellyttävä suutuntuma. Se sopii lisäkkeeksi tai käytettäväksi risotto- ja pataruokiin, salaatteihin, leivontaan sekä puuroihin.
Myllärin Pyöreäjyväinen Vehnä on runsaskuituinen (9,2 %), kotimainen ja maukas vaihtoehto riisille tai pastalle. Sen keittoaika on noin 15 minuuttia.
Lisätietoa tuotteesta: https://myllarin.fi/tuotteet/myllarin-pyoreajyvainen-vehna-950-g/
Reseptivinkki: Vehnäpihvit https://myllarin.fi/reseptit/vehnapihvit/
EAN-koodi: 6415000190639
Myllärin Gluteeniton Pitkäjyväinen Kaura 950 g
Myllärin Gluteeniton Pitkäjyväinen Kaura valmistetaan jatkossa gluteenittomasti viljellystä kaurasta, joten se sopii myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville. Myllärin Gluteeniton Pitkäjyväinen Kaura on maukas ja täyttävä raaka-aine, jota voi käyttää riisin ja perunan tapaan ruuan lisäkkeenä ja siksi se sopiikin mainiosti yhteen monen ruokalajin kanssa. Tuotteen keittoaika on noin 15 minuuttia ja se pysyy keitettäessä irtonaisena ja kiinteänä.
Myllärin Gluteeniton Pitkäjyväinen Kaura on kuitupitoinen (9,5 %), kotimainen vaihtoehto ruoanlaittoon. Ekologinen ja terveellinen kaura sopii moniin tuttuihin resepteihin riisin ja pastan sijaan. Suomalaisella Pitkäjyväisellä Kauralla on 70 % pienempi hiilijalanjälki kuin riisillä (Biocoden laskentaohjelman mukaan).
Lisätietoa tuotteesta: https://myllarin.fi/tuotteet/myllarin-gluteeniton-pitkajyvainen-kaura-950-g/
Reseptivinkki: Tikka Masala -vuoka https://myllarin.fi/reseptit/tikka-masala-vuoka/
EAN-koodi: 6415000190646
Ympäristöystävällisemmät pakkaukset
Alkuvuodesta tehdyn brändiuudistuksen myötä Helsingin Mylly siirtyy käyttämään pakkauksissaan FSC-sertifioitua pahvia. Muutos tukee kestävän kehityksen tavoitteitamme ja vahvistaa sitoutumistamme ympäristöystävällisiin käytäntöihin.
FSC-sertifiointi takaa, että käyttämämme pahvi on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. FSC-sertifioidussa metsässä vaalitaan metsien biologista monimuotoisuutta, taloudellista kestävyyttä sekä maisema- ja kulttuuriarvoja.
Pakkaus- ja reseptikuvat
Myllärin Gluteeniton Pitkäjyväinen Kaura
Lisätietoja antaa
Mia Kettunen, markkinointijohtaja, mia.kettunen@helsinginmylly.fi
Helsingin Mylly on 90-vuotias suomalainen perheyritys, joka ruokkii onnellisuutta ja tekee hyviä tekoja etupeltoon. Valmistamme vastuullisia ja laadukkaita viljatuotteita kuluttajille, ammattilaisille ja elintarviketeollisuudelle niin kotimaahan kuin vientiinkin. Laajasta Myllärin-tuoteperheestä löytyy vaihtoehtoja päivän kaikkiin ruokahetkiin, myös luomuna ja gluteenittomana. Myllärin-tuotteet valmistetaan tehtaillamme Järvenpäässä, Närpiössä ja Vaasassa.