Juhlavuoden uutuuksia Mylläriltä

90-vuotta täyttävä suomalainen perheyritys päivitti suomalaisten rakastaman Myllärin-brändin ja lanseeraa juhlavuotensa kunniaksi uusia tuotteita niin leipureille kuin puuron syöjillekin. Uutuuksista kaksi sopii myös gluteenitonta ruokavaliota noudattaville.

Tiedote. Julkaistu: 7.02.2024, 07:25
Helsingin Mylly Oy

”Uusi brändilupauksemme on ’Ruokimme onnellisuutta’. Se tarkoittaa, että teemme hyviä tekoja ja valintoja etupeltoon niin luonnon, ihmisten, yhteiskunnan kuin asiakkaidemmekin puolesta,” valottaa Helsingin Myllyn markkinointipäällikkö Mia Kettunen.

Uusi brändi näkyy niin tuotekehityksessä kuin pakkausten ulkoasussakin.

"Meille onnellisuuden resepti on yksinkertainen. Pitää olla itselleen rehellinen ja tehdä asioita, joihin uskoo. Kannattaa myös oivaltaa yksinkertaisten asioiden voima. Me tuomme pöytään yksinkertaista ja luonnollista ruokaa, koska sellainen tekee keholle ja mielelle hyvää. Ja kun ympäristö, keho ja mieli ovat tasapainossa myös ihminen on onnellinen", Mia Kettunen toteaa.

 
Leipureille helppoutta ja hifistelyä 

Kotileipureiden iloksi uutuuksien joukosta löytyy helppokäyttöinen, maidoton ja munaton Myllärin Pullajauhoseos, jonka ansiosta pullat on helppo valmistaa vaikka retkellä tai airfryerilla.

Keksien ja kakkujen leivontaan sopii erittäin hienoksi jauhettu Myllärin Juhlavehnäjauho, jota pienellä reseptieroavaisuudella käyttävät leipomoalan ammattilaiset ympäri Suomea.

Sileät, maukkaat ja runsaskuituiset sämpylät syntyvät Myllärin Hienosta Sämpyläjauhosta, johon on tuotu makua rukiista.


 
Välkymmin viljelty kaura

Myllärin Kaurahiutale 2.0 on valmistettu yhden tilan kaurasta, joka on viljelty ilman tuholaistorjunta-aineita pörriäiset pelastaen ja maaperää ja luontoa eheyttäen. Teknologiaa hyödyntävä viljelytapa tukee luonnon monimuotoisuutta. Yhden tilan kaura 2.0 on kasvatettu Mäki-Latvalan tilalla Ilmajoella. Saatavilla myös Myllärin Pikakaurahiutale 2.0.

 

Gluteenitonta hyvää kaikille

Uudistimme Myllärin Gluteenittoman Vaalean Jauhoseoksen ja saimme siitä erittäin toimivan jauhoseoksen gluteenittomien pikkuleipien, kakkujen ja leipien tekoon sekä ruoanvalmistukseen.

Tuorepuuron suosio jatkaa kasvuaan ja nyt valikoimistamme löytyy myös gluteenittomaan ruokavalioon sopiva Myllärin Gluteeniton Tuorepuuro Omena-Vadelma. Tuorepuuroainekset eivät sisällä lisättyä sokeria, vaan niiden maukkaus tulee marjoista ja hedelmistä.


 
Myllärin uutuudet kaupoissa 1.2. alkaen

Myllärin Pullajauhoseos 500 g, EAN-koodi 6415000162056
Myllärin Juhlavehnäjauho 2 kg, EAN-koodi 6415000114239
Myllärin Hieno Sämpyläjauho 2 kg, EAN-koodi 6415000119036
Myllärin Kaurahiutale 2.0, EAN-koodi 6415000150688
Myllärin Pikakaurahiutale 2.0, EAN-koodi 6415000150695
Myllärin Gluteeniton Vaalea Jauhoseos 500 g, EAN-koodi 6415000164678
Myllärin Gluteeniton Tuorepuuro Omena-Vadelma 400 g, EAN-koodi 6415000164661


Lisätietoja antaa


Mia Kettunen, markkinointipäällikkö, p. 040 567 4596, mia.kettunen@helsinginmylly.fi

 

Liitteet

 

Helsingin Mylly on Suomen suurin luomuviljatuotteiden ja gluteenittoman kauran jalostaja. Neljännessä polvessa pyörivä, 90-vuotias suomalainen perheyritys valmistaa viljatuotteita kuluttajille, ammattilaisille ja elintarviketeollisuudelle niin kotimaahan kuin vientiinkin. Helsingin Mylly tunnetaan laadukkaista Myllärin-tuotteista, jotka valmistetaan Järvenpäässä, Närpiössä ja Vaasassa kotimaisesta, lähellä kasvavasta viljasta.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Jaa artikkeli

Sinua voisi myös kiinnostaa

Myllärin uutuudet: Vartissa kuitua ja makua ruokapöytään
Tiedote 06.06.2024

Myllärin uutuudet: Vartissa kuitua ja makua ruokapöytään

Helsingin Myllyn ateria-ainesten tuoteperhe kasvaa kesäkuussa Myllärin Pyöreäjyväisellä Vehnällä. Jo aiemmin markkinoilla ollut Myllärin Pitkäjyväinen Kaura valmistetaan jatkossa gluteenittomasta kaurasta, … Lue lisää

Helsingin Myllyn kaurankuoret hyötykäyttöön Yaran kierrätyslannoitteissa
Tiedote 15.02.2024

Helsingin Myllyn kaurankuoret hyötykäyttöön Yaran kierrätyslannoitteissa

Yara ja Helsingin Mylly ovat sopineet Helsingin Myllyn kaurankuorijauhon toimittamisesta Yaran kierrätyslannoitteiden raaka-aineeksi. Lue lisää

Ilmastoystävällisempi Kaura 2.0 tulee yhdeltä tilalta
Tiedote 31.01.2024

Ilmastoystävällisempi Kaura 2.0 tulee yhdeltä tilalta

Helsingin Mylly on suomalainen perheyritys, joka tekee hyviä tekoja etupeltoon. 90-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi yritys lanseerasi Kaurahiutale 2.0:n, joka on viljelty maaperää … Lue lisää