Ella Kokkinen myynnin kehityspäälliköksi Helsingin Myllylle

Helsingin Myllyn kasvavaan kotimaan kauppaan saatiin lisävahvistusta, kun Ella Kokkinen aloitti myynnin kehityspäällikkönä 19.8.2024. 

Ellalla on kattava kokemus vähittäiskauppa- ja ravintola-alan asiakkuuksien parissa. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Arlalla Foodservice- ja päivittäistavara-asiakkaiden kanssa sekä myyntitehtävissä HK Foodsilla.

– Olen parin kuukauden aikana ehtinyt tutustua jauhotuotantoomme Järvenpäässä, hiutaleisiin Vaasassa ja muroihin Närpiössä. On ihmeellistä, miten monta erilaista tuotetta yhdestä jyvästä saadaan, Ella kertoo.

Helsingin Myllyllä Ellan vastuulla on vähittäiskaupan ketjuasiakkaita sekä Foodservice-puolen asiakkuuksia. Lisäksi hän kehittää myynnin suunnittelua ja kartoittaa uusia yhteistyömahdollisuuksia. 

Ella on vastikään suorittanut Strategiatyö organisaatiossa -koulutusohjelman ylemmässä ammattikorkeakoulussa ja valmistunut tradenomiksi (MBA).

Ellan mukaan on ollut hienoa tutustua 90-vuotiaaseen suomalaiseen perheyritykseen ja siihen, miten sen kulttuuri heijastuu koko yrityksen toimintaan. Asioita tehdään pitkäjänteisesti ja jokaisella on mahdollisuus kehittää ja vaikuttaa yrityksen suuntaan. Syksyn aikana Ella on tutustunut myös Myllärin tuoteportfolioon.

– Tällä hetkellä lempituotteitani ovat ehdottomasti Myllärin uudet granolat Omppu, Hamppu & Vattu sekä Siemen-Inkivääri. Kaikkea en ole vielä ehtinyt kokeilla, hän toteaa. 

Ellan esihenkilönä toimii myyntijohtaja Jani Ryyli. 

Helsingin Myllyn kotimaan myynnin yhteystiedot

Jani Ryyli
myyntijohtaja
050 567 1355
jani.ryyli@helsinginmylly.fi

Ella Kokkinen
myynnin kehityspäällikkö
040 070 7202
ella.kokkinen@helsinginmylly.fi

Tuukka Rytkönen
myyntipäällikkö, leipomot ja teollisuus
050 477 6219
tuukka.rytkonen@helsinginmylly.fi

Esa Vainikainen
avainasiakaspäällikkö, foodservice
0400 450 580
esa.vainikainen@helsinginmylly.fi

Myynnin palvelunumero arkisin klo 8-16 010 802 828
myyntijarvenpaa@helsinginmylly.fi
myyntivaasa@helsinginmylly.fi

Ella Kokkinen

Jaa artikkeli

Sinua voisi myös kiinnostaa

Järvenpäässä investoitiin sihtikaappeihin
Uutiset 05.11.2024

Järvenpäässä investoitiin sihtikaappeihin

–Enemmän sihtipinta-alaa tarkoittaa laadukkaampaa jauhoa tehokkaammin. Samalla kun saanto kasvaa myös tuotantotehot nousevat, kertoo Järvenpään tuotantolaitoksen tehdaspäällikkö Martti Loikkanen vajaan … Lue lisää

Laita iskä kehräämään brunssilla
Reseptit 04.11.2024

Laita iskä kehräämään brunssilla

Laita iskä kehräämään ja tarjoa hänelle seikkailujen, päiväunien ja suoratoistopalvelujen keralla tuhdisti ravitsevaa brunssia! Lue lisää

Opiskelijoille tuparilahjaksi kotimaisia Myllärin tuotteita
Uutiset 22.10.2024

Opiskelijoille tuparilahjaksi kotimaisia Myllärin tuotteita

Helsingin Mylly jatkaa arvokasta yhteistyötään pääkaupunkiseudun, Tampereen ja Vaasan opiskelija-asuntosäätiöiden kanssa. Tänä syksynä uudet opiskelijat saivat tupaantuliaislahjaksi arkea helpottavia Myllärin-tuotteita. Lue lisää

Uutuuksia granolahyllyyn ja gluteenittomaan leivontaan
Uutiset 17.10.2024

Uutuuksia granolahyllyyn ja gluteenittomaan leivontaan

90-vuotias perheyrityksemme juhlistaa pitkää taivaltaan uudistamalla brändiään ja pakkausilmettään! Myllärin uudet pakkaukset tuovat mukanaan iloa, väriä ja ripauksen pilkettä silmäkulmaan. Lue lisää