Jokaisen meidän arki näyttää omanlaiseltaan. Meillä on omat rutiinit, aikataulut ja tavat, joita noudatamme ja joihin olemme kiinnittyneet. Kahta samanlaista arkea tuskin löytyy, vaikka meille monesti uskotellaan, että arki on tasapaksua ja kaikilla samanlaista, harmaata. Miksi sen pitäisi olla? Ja eikö olekin niin, että se tavallinen perusarki ruuanlaittoineen, harrastuksineen ja pyykinpesuineen on juuri se, joka pitää meidät liikkeessä?
Myllärin ateria-aineksista kokkaat herkullisen, ravitsevan ja täyttävän aterian helposti ja nautit samalla kaikista kotimaisen kauran hyvistä ominaisuuksista. Kokosimme sinulle parhaat vinkkimme täysipainoisen aterian toteuttamiseen.
Arkikokkailun ei tarvitse olla monimutkaista: valitset vain ateria-aineksen, lisäät joukkoon kasviksia, proteiininlähteen ja hyviä rasvoja. Vaivaton kokkaus säästää aikaa vaikka läheistesi seurasta nauttimiseen maittavan aterian äärellä!
Valitse pata-aines
Lisää oheen kauden kasviksia
Keväällä:
- parsa
- lehtisalaatit
- varhaiskaali
- paprika
- mandariini
- raparperi
- kesäkurpitsa
- tomaatti
Kesällä:
- uudet perunat
- porkkana
- retiisi
- mustikka
- herne
- rypäleet
- kukkakaali
- parsakaali
- fenkoli
- kurkku
Syksyllä:
- kaalit
- kurpitsat
- sellerit
- palsternakka
- puolukat, tyrnit, karpalot
- omenat
- päärynät
- sienet
Talvella:
- appelsiini
- mango
- keräkaali
- avokado
- bataatti
- lanttu
- punajuuri
- punakaali
- granaattiomena


Valitse proteiininlähde
- liha
- kala
- kana
- härkis
- tofu
- pavut
Muista hyvät rasvat & maitotuotteet
- siemenet
- pähkinät
- vähärasvainen kerma tai kasvirasvavalmiste
- raejuusto
- jogurtti
Lisävinkki!
Voit käyttää Myllärin ateria-aineksia myös tortillojen tai lettujen täytteenä, risotoissa tai ruokaisissa salaateissa.
Käyttämällä Myllärin-tuotteita teet samalla vastuullisen valinnan. Tuotteemme valmistetaan hiilineutraalisti lähellä kasvavasta kotimaisesta viljasta.
