gluteeniton

Myllärin Gluteeniton Kaurarouhe 20 kg

Myllärin kotimaisesta, gluteenittomasti viljellystä kaurasta valmistettu kaurarouhe  sopii erinomaisesti esim. risotto- ja couscous-tyyppisiin ruokiin, salaatteihin ja uunipuuroihin.

Lisäkkeeksi tai ruokien pohjaksi kypsennettävän kaurarouheen kypsymisaika on n. 8-10 minuuttia, kun taas pehmeän puuron keittämiseen tulee varata 25-30 minuuttia ja uunipuuro vaatii kypsyäkseen noin tunnin. 

Myllärin Gluteeniton Kaurarouhe 20 kg

Pakkauksen koko

20,0 kg

Lajittele kartonkikeräykseen

Tuotteen ominaisuudet

Gluteeniton
Runsaskuituinen
Proteiinin lähde

Ainesosat

Gluteeniton täysjyväkaura, lämpökäsitelty

Ravintoarvot / 100 g

Energia kJ

1540,0 kJ

Energia kcal

370,0 kcal

Proteiini

14,0 g

Hiilihydraatit

58,0 g

sokeri

1,0 g

Rasva

6,5 g

josta tyydyttyneitä

1,3 g

Kuitu

11,0 g

Suola

0,0 g

Säilytysohjeet

Kuivassa ja viileässä, erillään voimakkaista hajuista

Valmistaja

Valmistusmaa

Suomi

Valmistaja

Helsingin Mylly Oy

Tilausohjeet ammattilaisille

Tuotteen nimi

Myllärin Gluteeniton Kaurarouhe 20 kg

Tuotenumero

6044

tukku

Patu tuotenumero

124674

EAN-koodi

6415000260448

6415000260448