Myllärin kotimaisesta, gluteenittomasti viljellystä kaurasta valmistettu kaurarouhe sopii erinomaisesti esim. risotto- ja couscous-tyyppisiin ruokiin, salaatteihin ja uunipuuroihin.
Lisäkkeeksi tai ruokien pohjaksi kypsennettävän kaurarouheen kypsymisaika on n. 8-10 minuuttia, kun taas pehmeän puuron keittämiseen tulee varata 25-30 minuuttia ja uunipuuro vaatii kypsyäkseen noin tunnin.
Gluteeniton täysjyväKAURA, lämpökäsitelty
Ravintoarvot / 100 g
Energia kJ
1540,0 kJ
Energia kcal
370,0 kcal
Proteiini
14,0 g
Hiilihydraatit
58,0 g
sokeri
1,0 g
Rasva
6,5 g
josta tyydyttyneitä
1,3 g
Kuitu
11,0 g
Suola
0,0 g
Kuivassa ja viileässä, erillään voimakkaista hajuista
Valmistusmaa
Suomi
Valmistaja
Helsingin Mylly Oy
Tuotteen nimi
Myllärin Gluteeniton Kaurarouhe 20 kg
Tuotenumero
6044
Patu tuotenumero
124674
EAN-koodi
6415000260448