Ella Kokkinen myynnin kehityspäälliköksi Helsingin Myllylle

Helsingin Myllyn kasvavaan kotimaan kauppaan saatiin lisävahvistusta, kun Ella Kokkinen aloitti myynnin kehityspäällikkönä 19.8.2024. 

Ellalla on kattava kokemus vähittäiskauppa- ja ravintola-alan asiakkuuksien parissa. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Arlalla Foodservice- ja päivittäistavara-asiakkaiden kanssa sekä myyntitehtävissä HK Foodsilla.

– Olen parin kuukauden aikana ehtinyt tutustua jauhotuotantoomme Järvenpäässä, hiutaleisiin Vaasassa ja muroihin Närpiössä. On ihmeellistä, miten monta erilaista tuotetta yhdestä jyvästä saadaan, Ella kertoo.

Helsingin Myllyllä Ellan vastuulla on vähittäiskaupan ketjuasiakkaita sekä Foodservice-puolen asiakkuuksia. Lisäksi hän kehittää myynnin suunnittelua ja kartoittaa uusia yhteistyömahdollisuuksia. 

Ella on vastikään suorittanut Strategiatyö organisaatiossa -koulutusohjelman ylemmässä ammattikorkeakoulussa ja valmistunut tradenomiksi (MBA).

Ellan mukaan on ollut hienoa tutustua 90-vuotiaaseen suomalaiseen perheyritykseen ja siihen, miten sen kulttuuri heijastuu koko yrityksen toimintaan. Asioita tehdään pitkäjänteisesti ja jokaisella on mahdollisuus kehittää ja vaikuttaa yrityksen suuntaan. Syksyn aikana Ella on tutustunut myös Myllärin tuoteportfolioon.

– Tällä hetkellä lempituotteitani ovat ehdottomasti Myllärin uudet granolat Omppu, Hamppu & Vattu sekä Siemen-Inkivääri. Kaikkea en ole vielä ehtinyt kokeilla, hän toteaa. 

Ellan esihenkilönä toimii myyntijohtaja Jani Ryyli. 

Helsingin Myllyn kotimaan myynnin yhteystiedot

Jani Ryyli
myyntijohtaja
050 567 1355
jani.ryyli@helsinginmylly.fi

Ella Kokkinen
myynnin kehityspäällikkö
040 070 7202
ella.kokkinen@helsinginmylly.fi

Tuukka Rytkönen
myyntipäällikkö, leipomot ja teollisuus
050 477 6219
tuukka.rytkonen@helsinginmylly.fi

Esa Vainikainen
avainasiakaspäällikkö, foodservice
0400 450 580
esa.vainikainen@helsinginmylly.fi

Myynnin palvelunumero arkisin klo 8-16 010 802 828
myyntijarvenpaa@helsinginmylly.fi
myyntivaasa@helsinginmylly.fi

Ella Kokkinen

Jaa artikkeli

Sinua voisi myös kiinnostaa

”Vehnä 2.0:aa viljellessä suojelen luontoa”
Uutiset 28.01.2025

”Vehnä 2.0:aa viljellessä suojelen luontoa”

Miksi valita Vehnäjauho 2.0? – Ihan jo ympäristösyistä. Välkympi vehnänviljely tukee luonnon monimuotoisuutta, vähentää vesistökuormitusta ja sitoo hiiltä maaperään, kertoo … Lue lisää

Vehnäjauho 2.0:n takana on viisi suomalaista vastuullisuusviljelijää
Uutiset 27.01.2025

Vehnäjauho 2.0:n takana on viisi suomalaista vastuullisuusviljelijää

Miksi Vehnäjauho 2.0 on parempi valinta kuin ”perinteinen” vehnäjauho? – Ihan jo ympäristösyistä. Välkympi vehnänviljely tukee luonnon monimuotoisuutta, vähentää vesistökuormitusta … Lue lisää

Kari Alasaari: ”Vastaan viljelemästäni kaurasta kuluttajalle asti”
Uutiset 17.01.2025

Kari Alasaari: ”Vastaan viljelemästäni kaurasta kuluttajalle asti”

– Piirun verran parempaa. Se mitä tehdään, tehdään kunnolla. Teot puhuvat ja sanojen takana pysytään. Olen utelias kaikelle uudelle, haluan … Lue lisää

Vuoden 2023 vastuullisuusraportti kokoaa vastuullisuusteot yksiin kansiin
Uutiset 16.12.2024

Vuoden 2023 vastuullisuusraportti kokoaa vastuullisuusteot yksiin kansiin

Helsingin Mylly, 90-vuotias suomalainen perheyritys, on julkaissut vuoden 2023 vastuullisuusraporttinsa. Katsaus kokoaa yhteen yrityksen edistysaskeleet ympäristön, vastuullisen hankinnan sekä ihmisten … Lue lisää