PRO! Aamupuurosta gluteenittomiin leivonnaisiin

Ravintolaketju, koulukeittiö, lähileipomo, monikansallinen elintarvikeyhtiö… ja suomalainen mylly. Meitä kaikkia yhdistää ammattiylpeys ja intohimo uuden kehittämiseen. 

None

Ammattilaisille ammattilaisilta

Myllärin muroperhe kasvoi kahdella uudella maulla
Uutiset 07.08.2025

Myllärin muroperhe kasvoi kahdella uudella maulla

Elokuun alku tuo mukanaan uutuusmakuja ja vaihtoehtoja arjen välipalapöytiin. Myllärin murosarja saa täydennystä kahdella uudella kotimaisella tuotteella, kun Myllärin Omenarenkaat … Lue lisää

Marju on viihtynyt myllyn laboratoriossa kohta 34 vuotta
Tutustu tekijöihin 10.06.2025

Marju on viihtynyt myllyn laboratoriossa kohta 34 vuotta

Mikä ruokkii myllyläisen onnellisuutta? – Työpaikka, joka tuntuu toiselta kodilta. Mukavat työkaverit ja esimies, joka on hyvä tyyppi. Lue lisää

Modernin maajussin pelloilla vuorottelevat puhdaskaura ja kukkivat lajikkeet
Tutustu tekijöihin 22.05.2025

Modernin maajussin pelloilla vuorottelevat puhdaskaura ja kukkivat lajikkeet

Kartanon tilalla viimeiset puhdaskauran siemenet kylvettiin 17.5. – Toukokuussa 2025 pitää ajatukset olla yhtä aikaa huomisessa ja vuodessa 2026. Jotta … Lue lisää

Ympäristövaikutukset nyt mukana ruokasuosituksissa
Faktaa ruuasta 16.05.2025

Ympäristövaikutukset nyt mukana ruokasuosituksissa

”Ruoka on jokaisen henkilökohtainen valinta. On silti hyvä tiedostaa, että kasvipainotteinen ruokavalio vähentää terveysriskien lisäksi ilmastokuormitusta, rehevöitymistä ja lajikatoa”, toteaa … Lue lisää