Aiomme pysyä suomalaisena perheyrityksenä

Perheyrityksen pyörittäminen vaatii sitkeyttä ja pitkäjänteisyyttä. Sitä ei Puhkin suvulta puutu. Alusta saakka tärkeimpinä tavoitteina on ollut tuotteiden ylivertainen laatu ja asiakkaiden luottamus.

Niklas Kumlinin perhe aamiaisella.

Neljännessä sukupolvessa pyörivää myllyä luotsaa nykyisin toimitusjohtaja Niklas Kumlin. Hänen isoisänsä isä perusti yrityksen vuonna 1934.

Yksi yrityksen keskeisistä arvoista on jatkuvuus. Helsingin Mylly on suomalainen perheyritys ja sellaisena se aikoo myös pysyä. Tavoitteena on, että uusi sukupolvi saa aina käsiinsä entistäkin paremmin voivan yrityksen.

”Jo isoisäni sanoi, että yritys on vaan lainassa lapsiltamme”, kertoo Niklas Kumlin.

Koko perhe mukana

Ennen toimitusjohtajaksi ryhtymistään Niklas Kumlin on työskennellyt monessa eri työssä Helsingin Myllyllä. Hänellä on kokemusta mm. tuotannosta, pakkaamosta, labrasta, markkinoinnista sekä laatu- että vientihommista.

Niklaksen äiti Maret Puhk työskentelee hallituksen puheenjohtajana ja vastaa yrityksen henkilöstöasioista. Niklaksen veli Filip Kumlin toimii yrityksen viennissä ja kolmas veli Kristian Kumlin on oman työnsä ohella vienyt ansiokkaasti eteenpäin Helsingin Myllyn vastuullisuusasioita.

Perheyritystä johtava Niklas on ylpeä yrityksestään ja työntekijöistään. Tällä porukalla on hyvä mennä kohti mahdollisuuksia täynnä olevaa tulevaisuutta, aina asiakkaat huomion keskipisteessä pitäen!

Viides sukupolvikin on jo kovaa vauhtia kasvamassa. Tosin toistaiseksi ylimyllärin tai toimitusjohtajan työt eivät taida olla lasten haavelistan kärkipäässä. Kesätöitäkin myllyllä joutuu odottamaan vielä muutaman vuoden.

Tutustu Helsingin Myllyn historiaan

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.