Työllistämme yhteensä noin 100 ihmistä tuotantolaitoksillamme Järvenpäässä, Närpiössä ja Vaasassa. Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on 90-vuotiaan perheyrityksemme sydän ja jatkuvuuden edellytys. Olemme onnekkaita, että olemme saaneet ammattitaitoisia, omistautuneita ja mukavia työkavereita tekemään ja myymään laadukkaita viljatuotteita niin kuluttajille kuin ammattilaisille.
Aiomme pysyä suomalaisena perheyrityksenä
Neljännessä sukupolvessa pyörivää Helsingin Myllyä luotsaa nykyisin toimitusjohtaja Niklas Kumlin (oik.). Hänen isoisänsä isä perusti yrityksen vuonna 1934. Alusta saakka tärkeimpinä tavoitteina on ollut tuotteiden ylivertainen laatu ja asiakkaiden luottamus.
Niklaksen äiti Maret Puhk (keskellä) työskentelee hallituksen puheenjohtajana ja vastaa yrityksen henkilöstöasioista. Niklaksen veli Filip Kumlin (vas.) toimii yrityksen viennissä. Toinen veli Kristian Kumlin on oman työnsä ohella vienyt ansiokkaasti eteenpäin Helsingin Myllyn vastuullisuusasioita.
Perheyritystä johtava Niklas on ylpeä yrityksestään ja työntekijöistään. Tällä porukalla on hyvä mennä kohti mahdollisuuksia täynnä olevaa tulevaisuutta, aina asiakkaat huomion keskipisteessä pitäen.
Niklaksen lempituote on Myllärin Paratiisi Mysli.