Laatu syntyy pienistä, päivittäisistä teoista. Sekä kuluttajille että alan ammattilaisille varmistamme parhaat mahdolliset viljatuotteet hyvin suunnitelluilla työtavoilla:
- Säännölliset ennakkotarkastukset pelloilla
- Laatunäytteet jokaisesta kuljetuksesta
- Tarkka esipuhdistus ja lajittelu
- Ilmapuhdistus
- Kivien, tähkien ja rikkasiementen erottelu puhdistamossa
- Kuoren erottelu ydinosasta viljalajikkeesta riippuen
- Viljan käytön suunnittelu
LAADUNVALVONTA
Helsingin Myllyllä on kolme omaa laboratoriota, joista yksi on varattu vain gluteenittomien tuotteiden valvontaan. Oman laadunvalvontamme lisäksi sekä ulkopuoliset tarkastajat että monet asiakkaamme auditoivat yrityksemme säännöllisin väliajoin.
Meille on myönnetty International Food Standard -sertifikaatti (IFS). Kansainvälisesti tunnustettu ja GFSI-hyväksytty elintarviketurvallisuusstandardi on todiste siitä, että elintarvikkeidemme valmistusprosessi on turvallinen ja laadunvalvontamme toimii. Lisäksi meillä on Luomu-, Kosher- ja Halal-sertifikaatit.
Ruokaviraston suorittamassa Oiva-tarkastuksessa tuotantolaitoksemme ovat saaneet korkeimman mahdollisen arvosanan.