tehdään porukalla

Neljännen sukupolven perheyrityksenä meille on tärkeää katsoa pitkälle tulevaan ja luoda kestävää hyvää ympärillemme. Jatkuvuus, yhdessä tekeminen ja vastuullisuus ovat tärkeitä arvoja yrityksessämme.

Työllistämme yhteensä noin 100 ihmistä tuotantolaitoksillamme Järvenpäässä, Närpiössä ja Vaasassa. Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on lähes 90-vuotiaan perheyrityksemme sydän ja jatkuvuuden edellytys. Olemme onnekkaita, että olemme saaneet ammattitaitoisia, omistautuneita ja mukavia työkavereita tekemään ja myymään laadukasta ruokaa suomalaisille kuluttajille!

Aiomme pysyä suomalaisena perheyrityksenä

Neljännessä sukupolvessa pyörivää Helsingin Myllyä luotsaa nykyisin toimitusjohtaja Niklas Kumlin. Hänen isoisänsä isä perusti yrityksen vuonna 1934.  Alusta saakka tärkeimpinä tavoitteina on ollut tuotteiden ylivertainen laatu ja asiakkaiden luottamus. 

Niklaksen äiti Maret Puhk työskentelee hallituksen puheenjohtajana ja vastaa yrityksen henkilöstöasioista. Niklaksen veli Filip Kumlin toimii yrityksen viennissä ja kolmas veli Kristian Kumlin on oman työnsä ohella vienyt ansiokkaasti eteenpäin Helsingin Myllyn vastuullisuusasioita.

Perheyritystä johtava Niklas on ylpeä yrityksestään ja työntekijöistään. Tällä porukalla on hyvä mennä kohti mahdollisuuksia täynnä olevaa tulevaisuutta, aina asiakkaat huomion keskipisteessä pitäen!

Niklaksen lempituote on Myllärin Paratiisi Mysli.

Jessi Kervinen, Järvenpää

Järvenpään pakkaamossa lentää juttu, kun Jessi (vas.) on töissä. Pakkauslinjalla on työn alla hänen suosikkituotteensa Myllärin Pizzajauho.

Pekka Kultti, Vaasa

 

Suurin osa laadukkaasta kaurastamme tulee sopimusviljelijöiltämme Etelä-Pohjanmaan lakeuksilta. Itsekin gluteenitonta kauraa viljelevä Pekka työskentelee viljan ostopäällikkönä Vaasassa. Hänen lempituotteensa on osin oman tilan viljasta valmistettu Myllärin Iso Gluteeniton Kaurahiutale.

Maarit Seppänen, Järvenpää


Avainasiakaspäällikkö Maaritin vastuualueella ovat vähittäiskaupan asiakkaat. Hän kokee työnsä parhaiksi puoliksi edustamiensa tuotteiden kotimaisuuden ja vastuullisuuden sekä mukavat asiakkaat, joiden kanssa tuotteidemme saatavuutta ja tuotevalikoimaa kehitetään yhdessä. Maaritin oma suosikki on Myllärin Luomu Kuituinen Kaurahiutale.

Närpiö

Myllärin kotimaiset murot valmistetaan Närpiössä tehtaanjohtaja Leila Viitasen (etualalla) johdolla. Neljälle muroista on myönnetty Sydänmerkki. Muroja valmistamassa myös Tiina, Marilla, Sofia, Lars ja Lars-Erik. Pienessä porukassa vallitsee hyvä tekemisen meininki.

Ville Mäki, Vaasa

Uran alkuvaiheessa myös trukkihommat olivat tuttuja tuotantojohtaja Ville Mäelle, joka vastaa sekä Vaasan, Närpiön että Järvenpään tehtaiden tuotannosta. Hänen lempituotteensa on Vaasassa valmistettava Myllärin Luomu Iso Täysjyväkaurahiutale.

Jussi Rintala, Vaasa


Tuotantopäällikkö Jussi suunnittelee, mitä tuotetta minäkin päivänä tehdään, pakataan ja kuka milläkin koneella työskentelee. Kun välillä ehtii istahtaa tauolle, maistuu suosikkituote Myllärin Luomu Fruity Mysli.

Riina Karimaa, Järvenpää

 

Tuotekehittäjä Riinan käsien läpi on viimeksi syntynyt esimerkiksi runsaasti kehuja ja kiitoksia saanut Myllärin Gluteeniton Kaurasämpyläjauho. Yksi hänen omista suosikkituotteistaan on Myllärin Gluteeniton Omena-Kanelipuuro. Kotimaisesta puhdaskaurasta valmistetut gluteenittomat tuotteemme maistuvat myös monelle ei-keliaakikolle. 

Gavin Fennessy, Vaasa

 

Australian Melbournesta Suomeen muuttanut, Irlannista kotoisin oleva Gavin viihtyy suurkaupungin hulinan jälkeen Vaasassa. Pakkaamossa työskentelevän Gavinin suosikkituote on Myllärin Paratiisi Mysli, siitä on helppo haukata nopea välipala pienten kaksospoikien hoidon lomassa.

Satu Bergendahl, Vaasa

 

Vaasan laboratoriossa työskentelevä Satu analysoi päivittäin otettavat tuotenäytteet rautaisella kokemuksella. Hän on työskennellyt 18 vuotta Helsingin Myllyn laadunvalvonnassa. Sadun suosikkituote on Myllärin Luomu Ruishiutale.

Kumppaneiden kanssa

Osataksemme kehittyä ja kehittää palvelujamme ja tuotteitamme entisestään, kuuntelemme asiakkaidemme toiveita herkällä korvalla. Monet tuotteet saavat alkunsa yhteistyökumppaneiltamme tulleista ideoista ja toiveista ja tuotteiden kehitysvaiheessa hyödynnetään niin asiakkailta kuin kuluttajilta saatavaa palautetta. Ilman vähittäiskauppa- ja tukkuportaan toimijoita tuotteemme eivät päätyisi suomalaisiin keittiöihin, joten pyrimme olemaan luotettava ja hyvä yhteistyökumppani.

Lähellä kasvatettu, suomalainen vilja on perusraaka-aineemme. Sujuva ja avoin yhteistyö viljelijöiden kanssa on toimintamme kulmakiviä. Valtaosa viljasta tulee sopimusviljelijöiltämme.

Kaikessa toiminnassamme sitoudumme toimintamme lain- ja säännönmukaisuuteen ja kansainvälisiin ihmisoikeussopimuksiin.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.