tehdään porukalla

Neljännen sukupolven perheyrityksenä meille on tärkeää katsoa pitkälle tulevaan ja luoda kestävää hyvää ympärillemme. Jatkuvuus ja yhdessä tekeminen ovat yrityksemme tärkeitä arvoja.

Osaava ja hyvinvoiva henkilöstö on aina ollut kohta 90-vuotiaan perheyrityksemme sydän ja jatkuvuuden edellytys. Leipomotuotteiden myyntipäällikkömme jäi eläkkeelle työskenneltyään Myllyllä 30 vuoden ajan ja monet kakkukahvit on juotu myös 20 tai 10 vuoden työsuhteiden juhlistamiseksi.  Olemme onnekkaita, että olemme saaneet ammattitaitoiset ja omistautuneet, mukavat työkaverit tekemään ja myymään puhdasta ruokaa suomalaisille kuluttajille!

Yrityksellämme on noin 100 työntekijää kolmella eri paikkakunnalla Järvenpäässä, Närpiössä ja Vaasassa. Turvallisuus, tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat asioita, joita haluamme heidän työssään kokevan.

Vuoden 2021 alusta Helsingin Mylly on savuton työpaikka. Työnantaja tarjoaa konkreettista tukea tupakasta vieroittumiseen ensimmäisten kuukausien ajalle.

 

Kumppaneiden kanssa

Osataksemme kehittyä ja kehittää palvelujamme ja tuotteitamme entisestään, kuuntelemme asiakkaidemme toiveita herkällä korvalla. Monet tuotteet saavat alkunsa yhteistyökumppaneiltamme tulleista ideoista ja toiveista ja tuotteiden kehitysvaiheessa hyödynnetään niin asiakkailta kuin kuluttajilta saatavaa palautetta. Ilman vähittäiskauppa- ja tukkuportaan toimijoita tuotteemme eivät päätyisi suomalaisiin keittiöihin, joten pyrimme olemaan luotettava ja hyvä yhteistyökumppani.

Lähellä kasvatettu, suomalainen vilja on perusraaka-aineemme. Sujuva ja avoin yhteistyö viljelijöiden kanssa on toimintamme kulmakiviä. Valtaosa viljasta tulee sopimusviljelijöiltämme.

Kaikessa toiminnassamme sitoudumme toimintamme lain- ja säännönmukaisuuteen ja kansainvälisiin ihmisoikeussopimuksiin.

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.