LAADUKKAASTI JA TURVALLISESTI

Myllärin tuotteet pohjautuvat yrityksemme yli 85-vuotiseen historiaan viljanjalostuksen edelläkävijänä. Tuotteidemme pääraaka-aineena on puhdas, ensisijaisesti kotimainen vilja, ja korkeaan laatuun ja turvallisuuteen panostetaan läpi koko tuotantoprosessin.

Koska sama ruokavalio ei sovi kaikille panostamme vahvasti myös gluteenittoman puhdaskauran jalostamiseen ja gluteenittomien kauratuotteiden kehittämiseen.

Helsingin Myllylle on myönnetty korkeimman tason International Food Standard -sertifikaatti. Kansainvälisesti tunnustettu ja GFSI-hyväksytty elintarviketurvallisuusstandardi on todiste siitä, että elintarvikkeidemme valmistusprosessi on turvallinen ja laadunvalvontamme toimii.

Ulkopuoliset tarkastajat ja monet asiakkaamme auditoivat yrityksemme säännöllisin väliajoin.

Ruokaviraston suorittamassa Oiva-tarkastuksessa tuotantolaitoksemme ovat saaneet korkeimman mahdollisen arvosanan.

Sertifikaattimme

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuvan koko voi olla enintään 10 Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva painamalla uudelleen Valitse tiedosto -nappia ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.