LAADUKKAASTI JA TURVALLISESTI

Myllärin tuotteiden pääraaka-aine on kotimainen, lähellä kasvanut vilja. Olemme jalostaneet laadukkaita viljatuotteita lähes 90 vuotta. Panostamme korkeaan laatuun ja turvallisuuteen läpi koko tuotantoprosessin.

Koska sama ruokavalio ei sovi kaikille, otamme tuotekehityksessämme huomioon myös erikoisruokavaliot. Kaikki tuotteemme ovat kasvipohjaisia ja panostamme vahvasti myös gluteenittoman puhdaskauran jalostamiseen ja gluteenittomien kauratuotteiden kehittämiseen.

Laadunvalvonta

Helsingin Myllyllä on kolme omaa laboratoriota, joista yksi on varattu vain gluteenittomien tuotteiden valvontaan. 

Oman laadunvalvontamme lisäksi sekä ulkopuoliset tarkastajat että monet asiakkaamme auditoivat yrityksemme säännöllisin väliajoin. 

Meille on myönnetty International Food Standard -sertifikaatti (IFS). Kansainvälisesti tunnustettu ja GFSI-hyväksytty elintarviketurvallisuusstandardi on todiste siitä, että elintarvikkeidemme valmistusprosessi on turvallinen ja laadunvalvontamme toimii.

Lisäksi meillä on myös Luomu- Kosher- ja Halal-sertifikaatit.

Ruokaviraston suorittamassa Oiva-tarkastuksessa tuotantolaitoksemme ovat saaneet korkeimman mahdollisen arvosanan.

 

Sertifikaattimme

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.