LAADUKKAASTI JA TURVALLISESTI

Myllärin tuotteet pohjautuvat yrityksemme yli 85-vuotiseen historiaan viljanjalostuksen edelläkävijänä. Tuotteidemme pääraaka-aineena on puhdas, ensisijaisesti kotimainen vilja, ja korkeaan laatuun ja turvallisuuteen panostetaan läpi koko tuotantoprosessin.

Koska sama ruokavalio ei sovi kaikille panostamme vahvasti myös gluteenittoman puhdaskauran jalostamiseen ja gluteenittomien kauratuotteiden kehittämiseen.

Tuotantolaitoksemme auditoidaan säännöllisin väliajoin sekä viranomaisten että suurimpien asiakkaittemme toimesta. Kaikissa tuotantolaitoksissamme on FSSC22000 -sertifikaatti ja tällä hetkellä olemme uudistamassa laatujärjestelmäämme IFS-sertifikaatin mukaiseksi. 

Ruokaviraston suorittamassa Oiva-tarkastuksessa tuotantolaitoksemme ovat saaneet korkeimman mahdollisen arvosanan.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.

* Pakolliset kentät

  • Kuva saa olla enintään 2Mt.
  • Vaihda liittämäsi kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja valitse toinen kuva.
  • Peruuta kuva, painamalla Valitse tiedosto -nappia uudelleen ja peruuta liittäminen ("Kumoa"-nappi/mobiililaitteen takaisinmenotoiminto).

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.