LAADUKKAASTI JA TURVALLISESTI

Myllärin tuotteet pohjautuvat yrityksemme yli 85-vuotiseen historiaan viljanjalostuksen edelläkävijänä. Tuotteidemme pääraaka-aineena on puhdas, ensisijaisesti kotimainen vilja, ja korkeaan laatuun ja turvallisuuteen panostetaan läpi koko tuotantoprosessin.

Koska sama ruokavalio ei sovi kaikille panostamme vahvasti myös gluteenittoman puhdaskauran jalostamiseen ja gluteenittomien kauratuotteiden kehittämiseen.

Tuotantolaitoksemme auditoidaan säännöllisin väliajoin sekä viranomaisten että suurimpien asiakkaittemme toimesta. Kaikissa tuotantolaitoksissamme on FSSC22000 -sertifikaatti ja tällä hetkellä olemme uudistamassa laatujärjestelmäämme IFS-sertifikaatin mukaiseksi. 

Ruokaviraston suorittamassa Oiva-tarkastuksessa tuotantolaitoksemme ovat saaneet korkeimman mahdollisen arvosanan.

Anna palautetta

Kuulemme mielellämme kokemuksia tai mielipiteitä tuotteistamme.
Huom! Kesän aikana palautteiden käsittelyssä voi olla viivettä. Käsittelemme mahdolliset tuotevirheisiin liittyvät palautteet mahdollisimman pian, muihin viesteihin vastaamme parin viikon kuluessa.

* Pakolliset kentät

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.Tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi siihen, että Myllärin voi lähettää sinulle markkinointiin ja viestintään liittyviä uutiskirjeitä.