Myllärin tuotteiden pääraaka-aine on kotimainen, lähellä kasvanut vilja. Olemme jalostaneet laadukkaita viljatuotteita lähes 90 vuotta. Panostamme korkeaan laatuun ja turvallisuuteen läpi koko tuotantoprosessin.
Koska sama ruokavalio ei sovi kaikille, otamme tuotekehityksessämme huomioon myös erikoisruokavaliot. Kaikki tuotteemme ovat kasvipohjaisia ja panostamme vahvasti myös gluteenittoman puhdaskauran jalostamiseen ja gluteenittomien kauratuotteiden kehittämiseen.
Laadunvalvonta
Helsingin Myllyllä on kolme omaa laboratoriota, joista yksi on varattu vain gluteenittomien tuotteiden valvontaan.
Meille on myönnetty International Food Standard -sertifikaatti (IFS). Kansainvälisesti tunnustettu ja GFSI-hyväksytty elintarviketurvallisuusstandardi on todiste siitä, että elintarvikkeidemme valmistusprosessi on turvallinen ja laadunvalvontamme toimii.
Lisäksi meillä on myös Luomu- Kosher- ja Halal-sertifikaatit.
Ruokaviraston suorittamassa Oiva-tarkastuksessa tuotantolaitoksemme ovat saaneet korkeimman mahdollisen arvosanan.
Sertifikaattimme
- IFS Food 7.0 -sertifikaatti Järvenpää (voimassa 16.8.2024 asti)
- IFS-sertifikaatti 7.0 Närpiö (voimassa 16.6.2024 asti)
- IFS-sertifikaatti 7.0 Vaasa (voimassa 28.8.2024 asti)
- Halal-sertifikaatti Järvenpää (voimassa 31.10.2023 asti)
- Halal-sertifikaatti Närpiö (voimassa 31.10.2023 asti)
- Halal-sertifikaatti Vaasa voimassa 31.10.2023 asti)
- Kosher (voimassa 2.2.2024 asti)