Myslit ja granolat

Miksi lähteä merta edemmäs nauttimaan ravitsevasta ja herkullisesta aamupalasta, kun sen voi kattaa joka aamu omaan pöytään? Syö myslit ja granolat jogurtin, rahkan, hedelmien tai marjojen kanssa ja nauti.

ARTIKKEILEITA SINULLE

Nitistä gluteenittoman leivonnan haasteet
Vinkit & niksit 17.03.2025

Nitistä gluteenittoman leivonnan haasteet

Myllärin Onnellisuus-kampanja syntyi aidoista arjen onnenhetkistä. Ninni, Jari, Saga ja Mikko kertoivat meille, mikä ruokkii heidän onnellisuuttaan ja jakoivat neuvonsa … Lue lisää

Energiaa aivoille!
Kampanjat 20.02.2025

Energiaa aivoille!

Opiskelijat, työssäkäyvät ja arjen muut sankarit – ahkeruudella ja silkalla sisulla selviää kovimmistakin koitoksista. Ja kun vain muistaa tehdä parhaansa, … Lue lisää

Kari Alasaari: ”Vastaan viljelemästäni kaurasta kuluttajalle asti”
Uutiset 17.01.2025

Kari Alasaari: ”Vastaan viljelemästäni kaurasta kuluttajalle asti”

– Piirun verran parempaa. Se mitä tehdään, tehdään kunnolla. Teot puhuvat ja sanojen takana pysytään. Olen utelias kaikelle uudelle, haluan … Lue lisää

Myllärin tuotekehittäjän vinkit gluteenittomaan joululeivontaan
Vinkit & niksit 12.12.2024

Myllärin tuotekehittäjän vinkit gluteenittomaan joululeivontaan

Joulun alla kotileipurit huolehtivat siitä, että joulupöydän antimista löytyy tarjottavaa kaikille, myös erikoisruokavaliota noudattaville. Entä jos tänä vuonna kaikki joulupöydän … Lue lisää