“Ihan kuin tavallista leipää!”
Myllärin gluteenittomalla Kaurasämpyläjauholla leivot pehmeitä, maukkaita ja hyvin kohoavia sämpylöitä. Taikinaa on helppo käsitellä ja yhdestä pussillisesta tulee pellillinen muhkeita sämpylöitä, jotka maistuvat vaikka koko perheelle.
Runsaskuituinen (11 %) jauhoseos sisältää 42 prosenttia suomalaista täysjyväkauraa. Gluteenittomaan jauhoseokseen on lisätty psylliumia.
Tuotteelle on myönnetty Avainlippu-merkki, joka tarkoittaa, että se on valmistettu Suomessa.
Gluteeniton kaura sopii myös keliaakikon ruokavalioon. Myllärin gluteenittomat kauratuotteet valmistetaan suomalaisesta gluteenittomasti viljellystä puhdaskaurasta, joka tulee omilta, gluteenittomaan tuotantoon sitoutuneilta sopimusviljelijöiltämme. Niissä on hyvän maun lisäksi kaikki kauran erinomaiset ominaisuudet, kuten kuitu, proteiinit, vitamiinit ja kivennäisaineet.
Gluteeniton täysjyväkaura 61 % (jauho, hiutale, rouhe), riisijauho (eu) ja psyllium
Ravintoarvot / 100 g
Energia kJ
1480,0 kJ
Energia kcal
355,0 kcal
Proteiini
11,0 g
Hiilihydraatit
61,0 g
sokeri
0,8 g
Rasva
4,6 g
josta tyydyttyneitä
0,8 g
Kuitu
11,0 g
Suola
0,0 g
Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta
Valmistusmaa
Suomi
Valmistaja
Helsingin Mylly Oy
Tuotteen nimi
10 x Myllärin Gluteeniton Kaurasämpyläjauho 500 g
Tuotenumero
6439
Kespro tuotenumero
21769045
Patu tuotenumero
127609
EAN-koodi
6415000164395