ARTIKKELEITA SINULLE
Meiltä ei mene jauhot suuhun vaan taikinaan. Olitpa sitten aloitteleva leipuri tai lettukokki tai kokenut kakkutaikuri, Myllärin jauhoilla onnistut. Myös gluteenittomassa leivonnassa.
ARTIKKELEITA SINULLE
Kevään ja kesän juhlakausi kolkuttelee ovella ja pöytään pitäisi loihtia kystä kyllin myös gluteenittomille juhlijoille. Jotta kaikille jäisi juhlista hyvä … Lue lisää
Pitkä ja vaiherikas matka on takana ja nyt on lupa levähtää ja nauttia kovan työn tuloksista. Juhlistakaamme kevään ylioppilaita ja … Lue lisää
Maukas ja rouhea sisus sai ympärilleen uuden, entistä koreamman kuoren, kun Myllärin murojen pakkaukset uudistuivat. Lue lisää
Kauniisti koristellut pajunoksat ja pääsiäismunat, tuuhea rairuoho ja veikeät pikkutiput, mämmi, pasha ja muut sesongin jälkiruokaherkut – pääsiäinen edustaa monille … Lue lisää