Myllärin Mustikkamurot

Suomessa valmistetut ja suomalaista täysjyväkauraa ja aitoa mustikkaa sisältävät Myllärin Mustikkamurot maistuvat niin aamu-, ilta- kuin välipalaksikin. Mustikkamurot ovat runsaskuituisia (11 %) ja 100 grammassa muroja on vain 6,5 grammaa sokeria!

Myllärin Mustikkamuroille on myönnetty Sydänmerkki, jonka kriteereissä kiinnitetään erityistä huomiota suola-, sokeri-, rasva- ja kuitupitoisuuteen.

Myllärin suomalaiset murot valmistetaan kotimaisesta täysjyväviljasta tehtaallamme Närpiössä.

Käyttämällä Myllärin-tuotteita teet samalla vastuullisen valinnan. Myllärin-tuotteet valmistetaan kotimaisesta, lähellä kasvaneesta viljasta. Myllymme pyörivät vesivoimalla tuotetulla vihreällä sähköllä ja Vaasassa lämpöenergiaa tuotetaan omassa biovoimalassa kaurankuoria polttamalla. Lokakuusta 2020 alkaen Myllärin-tuotteiden valmistus on hiilineutraalia.

Runsaskuituinen Ruokaa omasta maasta Sydänmerkki
Tuoteryhmät
Tuoteominaisuus
Sydänmerkki Runsaskuituinen
Ainesosat

Täysjyväkaurajauho (42 %), vehnäjauho, liukoinen maissikuitu, sokeri, mustikkajauhe (2 %), tärkkelyssiirappi, rapsiöljy, suola ja aromi.

Paino: 300 g

GTIN-koodi: 6415000138198

Ravintosisältö (100g:ssa)
  • Energiaa: 1545 kJ (370 kcal)
  • Rasvaa: 4.7 g
  • josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 0.8 g
  • Hiilihydraatteja: 64 g
  • joista sokereita: 6.5 g
  • Ravintokuitua: 11 g
  • Proteiinia: 11 g
  • Suolaa: 0.4 g

Myllärin uutiskirje

Liitämme mielellämme sähköpostiosoitteesi postituslistallemme. Myllärin uutiskirje ilmestyy n. 4-6 kertaa vuodessa. Valitse alta haluatko yleisen uutiskirjeen vai gluteenittomiin tuotteisiin keskittyvän uutiskirjeen. Muistathan ruksata myös suostumuksen.



Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Voita kuukauden aamupalat!

Osallistut kilpailuun tällä lomakkeella.

Katso kilpailun säännöt

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.