Suomessa valmistetut ja suomalaista täysjyväkauraa ja aitoa mustikkaa sisältävät Myllärin Mustikkamurot maistuvat niin aamu-, ilta- kuin välipalaksikin. Mustikkamurot ovat runsaskuituisia (11 %) ja 100 grammassa muroja on vain 6,5 grammaa sokeria!
Myllärin Mustikkamuroille on myönnetty Sydänmerkki, jonka kriteereissä kiinnitetään erityistä huomiota suola-, sokeri-, rasva- ja kuitupitoisuuteen.
Myllärin suomalaiset murot valmistetaan kotimaisesta täysjyväviljasta tehtaallamme Närpiössä.
Käyttämällä Myllärin-tuotteita teet samalla vastuullisen valinnan. Myllärin-tuotteet valmistetaan kotimaisesta, lähellä kasvaneesta viljasta. Myllymme pyörivät vesivoimalla tuotetulla vihreällä sähköllä ja Vaasassa lämpöenergiaa tuotetaan omassa biovoimalassa kaurankuoria polttamalla. Lokakuusta 2020 alkaen Myllärin-tuotteiden valmistus on hiilineutraalia.




Ainesosat
Täysjyväkaurajauho (42 %), vehnäjauho, liukoinen maissikuitu, sokeri, mustikkajauhe (2 %), tärkkelyssiirappi, rapsiöljy, suola ja aromi.
Paino: 300 gGTIN-koodi: 6415000138198
Ravintosisältö (100g:ssa)
- Energiaa: 1545 kJ (370 kcal)
- Rasvaa: 4.7 g
- josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 0.8 g
- Hiilihydraatteja: 64 g
- joista sokereita: 6.5 g
- Ravintokuitua: 11 g
- Proteiinia: 11 g
- Suolaa: 0.4 g