“Ihan kuin tavallista leipää!” Myllärin gluteenittomalla Kaurasämpyläjauholla leivot pehmeitä, maukkaita ja hyvin kohoavia sämpylöitä. Taikinaa on helppo käsitellä ja yhdestä pussillisesta tulee pellillinen muhkeita sämpylöitä, jotka maistuvat vaikka koko perheelle. Runsaskuituinen (11 %) jauhoseos sisältää 42 prosenttia suomalaista täysjyväkauraa. Gluteenittomaan jauhoseokseen on lisätty psylliumia.
Myllärin gluteenittomat kauratuotteet valmistetaan hiilineutraalisti suomalaisesta gluteenittomasti viljellystä kaurasta, joka tulee omilta, gluteenittomaan tuotantoon sitoutuneilta sopimusviljelijöiltämme. Niissä on hyvän maun lisäksi kaikki kauran erinomaiset ominaisuudet, kuten kuitu, proteiinit, vitamiinit ja kivennäisaineet.


Ainesosat
Gluteeniton täysjyväkaura 61 % (jauho, hiutale, rouhe), riisijauho EU, psyllium
Paino: 500 gGTIN-koodi: 6415000164395
Ravintosisältö (100g:ssa)
- Energiaa: 1480 kJ (355 kcal)
- Rasvaa: 4.6 g
- josta tyydyttyneitä rasvahappoja: 0.8 g
- Hiilihydraatteja: 61 g
- joista sokereita: 0.8 g
- Ravintokuitua: 11 g
- Proteiinia: 11 g
- Suolaa: 0 g