Myllärin by Helsinki Mills

Suklaahippukeksit

Suklaahan on leivonnaisten suosikki juttu. Näitä syödessä sen ymmärtää!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
1 h 30 min
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
2 h

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ainesosat

Ladataan...

Ainesosat

15

keksiä

200 g voita
2 dl fariinisokeria
1 ½ dl sokeria
2 kpl kananmunaa
1 tl ruokasoodaa
200 g tummaa suklaata rouhittuna

Ohjeet

  1. Mittaa kulhoon voi ja sokerit. Vaahdota.

  2. Lisää voi-sokerivaahtoon kananmunat. Sekoita tasaiseksi.

  3. Mittaa vehnäjauhot ja ruokasooda. Sekoita ja lisää taikinan joukkoon.

  4. Lisää lopuksi rouhittu tumma suklaa ja sekoita suklaa joukkoon tasaisesti.

  5. Muotoile taikinasta tuorekelmun tai leivinpaperin avulla tiivis pötkö. Laita pakastimeen vähintään tunniksi.

  6. Leikkaa veitsellä pötköstä "kiekkoja" asettele ne leivinpaperin päälle uunipellille.

  7. Paista 200 C asteisessa uunissa 8-12 minuuttia. 

Ostoslistalle

Vinkit

Paista keksejä juuri sen verran, kuin itse haluat. Joillekin maistuu raaempi ja toisille kypsempi.

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
2,0 g
Proteiini
6,5 g
Energia
428,4 kcal
Hiilihydraatit
55,8 g
Rasva
19,7 g
Tyydyttynyt rasva
11,5 g
Suola
0,6 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteenittomat Linzer-keksit
L, GL

Gluteenittomat Linzer-keksit

Gluteenittomat valkosuklaa-karpalokeksit
30 min L, GL

Gluteenittomat valkosuklaa-karpalokeksit

Gluteeniton Brownies
40 min L

Gluteeniton Brownies

Gluteeniton Unelmakakku eli Suklaakakku vadelmavaahdolla
3 h 10 min

Gluteeniton Unelmakakku eli Suklaakakku vadelmavaahdolla