Myllärin by Helsinki Mills

Rapeat lettukorit, siirappirahkaa ja granolaa

Laita syömättä jääneet letut kuivumaan ja nauti rapeista herkuista!

Reseptin tiedot

Valmistelu

Passiivinen
3 h
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
3 h 15 min

Arvostele

Erikoisruokavaliot

L
Laktoositon
VG
Kasvisruoka

Reseptin ainesosat ja ohjeet

Ladataan...

Ainesosat

4

henkilöä

Letut

3 ½ dl maitoa
laktoositonta voita paistamiseen

Täytteet

300 g maitorahkaa
½ dl vaahterasiirappia
murskattuja saksanpähkinöitä
Myllärin Luomu Crunchy Mysliä

Ohjeet

  1. Valmista lettutaikina sekoittamalla maito ja Myllärin Lettu- ja pannukakkujauhot tasaiseksi taikinaksi. Paista taikinasta 12-15 cm kokoisia lettuja.

  2. Nosta letut valumaan talouspaperin päälle, jotta ylimääräinen rasva jäisi talouspaperiin.

  3. Nosta letut väärinpäin olevien muffinssivuokien, kuppien, tai lasien päälle kuivumaan yön yli. Voit nopeuttaa rapeutumista laittamalla lettukorit 60 C asteiseen uuniin muutamaksi tunniksi.

  4. Tarjoilua varten sekoita maitorahka ja vaahterasiirappi kulhossa. Nostele siirappirahkaa lettukoreihin. Ripottele rahkan päälle murskattuja saksanpähkinöitä ja Myllärin Luomu Crunchy Mysliä

Ostoslistalle

Reseptin ravintoarvot / 100 g

Arvot ovat suuntaa-antavia.

Kuitu
0,7 g
Proteiini
5,9 g
Energia
149,3 kcal
Hiilihydraatit
20,9 g
Rasva
4,5 g
Tyydyttynyt rasva
2,7 g
Suola
0,3 g

Sinua voisi myös kiinnostaa

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)
1 h L, GL

Gluteeniton vuokaleipä (tumma)

Rocky Road
1 h 15 min L, M

Rocky Road

Myllärin Kauraiset Myslipatukat
2 h 15 min L, GL, K

Myllärin Kauraiset Myslipatukat

Gluteenittomat kuppikakut
30 min L, GL

Gluteenittomat kuppikakut